Maltepe'de silahlı kavga: 1 yaralı

POLİS & ADLİYE 24.09.2020 - 12:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2170+ kez okundu.
 

Maltepe'de silahlı kavga: 1 yaralı

Maltepe'de silahlı kavga: 1 yaralı Maltepe'de evinin önünde oturan şahıs silahlı saldırıya uğradı Maltepe Fındıklı'da bir grup şahıs otomobil ile gelip evinin önünde oturan kişiye kurşun yağdırdı.  Kurşunların isabet etmesi sonucu bir kişi yaralandı. Polis ekipleri cadde üzerinde ise didik didik boş kovan aradı Olay saat 03.00 sıralarında Fındıklı Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir binanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bina önünde oturan Veysi T.'ye otomobil ile gelen bir grup şahıs ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Veysi T. bacağından yaralandı. Şahıslar daha sonra arabadan inerek binanın kapısını kırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan Veysi T.'yi hastaneye kaldırdı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede araştırma yaparak geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri polis ekipleri ile birlikte cadde üzerinde didik didik boş kovan aradı.

Maltepe'de silahlı kavga: 1 yaralı

Maltepe'de evinin önünde oturan şahıs silahlı saldırıya uğradı Maltepe Fındıklı'da bir grup şahıs otomobil ile gelip evinin önünde oturan kişiye kurşun yağdırdı.

 Kurşunların isabet etmesi sonucu bir kişi yaralandı. Polis ekipleri cadde üzerinde ise didik didik boş kovan aradı

Olay saat 03.00 sıralarında Fındıklı Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir binanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bina önünde oturan Veysi T.'ye otomobil ile gelen bir grup şahıs ateş açtı. Kurşunların hedefi olan Veysi T. bacağından yaralandı. Şahıslar daha sonra arabadan inerek binanın kapısını kırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olan Veysi T.'yi hastaneye kaldırdı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede araştırma yaparak geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri polis ekipleri ile birlikte cadde üzerinde didik didik boş kovan aradı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.