Maltepe'de silahlı saldırı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı…

POLİS & ADLİYE 07.06.2020 - 03:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2303+ kez okundu.
 

Maltepe'de silahlı saldırı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı…

Maltepe'de silahlı saldırı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı… Olay Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi  Edinilen bilgiye göre üzerinde beyaz baret ve turuncu yelekle görevli gibi bekleyen kişi, beklediği başka kişi gelince silahına davrandı kişiye sokak ortasında kurşun yağdırdı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ayağından vurulan şahıs ambulansla  Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.    Hastanede tedavi altına yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçan saldırganla alakalı geniş çaplı arama çalışmaları başlattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.  

Maltepe'de silahlı saldırı! Sokak ortasında kurşun yağdırdı…

Olay Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi  Edinilen bilgiye göre üzerinde beyaz baret ve turuncu yelekle görevli gibi bekleyen kişi, beklediği başka kişi gelince silahına davrandı kişiye sokak ortasında kurşun yağdırdı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ayağından vurulan şahıs ambulansla  Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
  Hastanede tedavi altına yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaçan saldırganla alakalı geniş çaplı arama çalışmaları başlattı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.