Maltepe'de Telefonla dolandırıcılık yapan zanlı tutuklandı  

POLİS & ADLİYE 18.11.2019 - 08:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1077+ kez okundu.
 

Maltepe'de Telefonla dolandırıcılık yapan zanlı tutuklandı  

Maltepe'de Telefonla dolandırıcılık yapan zanlı tutuklandı      Maltepe'de telefonla aradığı 75 yaşındaki kişinin 195 bin lirasını dolandıran şüpheli, polis tarafından yakalandı. Altıntepe Mahallesi'nde yaşayan Ferda T'yi arayan zanlı, adına çok sayıda telefon hattı açıldığı ve yurt dışına yüklü miktarda para çıkışı yapıldığını söyleyerek 195 bin lirasını aldı.   Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu     04.11.2019 günü saat 09.00 sıralarında İlimiz Maltepe ilçesi Altıntepe Mahallesinde Ferda T. (75) isimli şahsın telefon ile aranıp adına çok sayıda telefon hattı açıldığı ve yurt dışına yüklü miktarda para çıkışı yapıldığı söylenerek 195.000 TL parasının evine gelen şahıs tarafından teslim alınması suretiyle dolandırılması olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;   Bahse konu olayı gerçekleştiren dolandırıcı şahıslar mağdur şahıs ile evini sattırmak için tekrardan irtibata geçmiş, görevlilerimizin takibi ve yönlendirmesiyle mağdur şahıs şüpheli şahıslara evini sattığına ve evin satış bedeli olan 495.000 TL paranın hazır olduğuna inandırmış, 08.11.2019 günü para dolu süsü verilen çantayı almaya gelen şüpheli Ahmet Ö. (20) isimli şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış, mağdur şahıs yakalanan şüpheliyi ilk parayı alan şahıs olarak da teşhis etmiştir.   Konu ile ilgili yakalanan ve 09.11.2019 günü adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.   Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Maltepe'de Telefonla dolandırıcılık yapan zanlı tutuklandı

  

 

Maltepe'de telefonla aradığı 75 yaşındaki kişinin 195 bin lirasını dolandıran şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Altıntepe Mahallesi'nde yaşayan Ferda T'yi arayan zanlı, adına çok sayıda telefon hattı açıldığı ve yurt dışına yüklü miktarda para çıkışı yapıldığını söyleyerek 195 bin lirasını aldı. 
 Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu

 

04.11.2019 günü saat 09.00 sıralarında İlimiz Maltepe ilçesi Altıntepe Mahallesinde Ferda T. (75) isimli şahsın telefon ile aranıp adına çok sayıda telefon hattı açıldığı ve yurt dışına yüklü miktarda para çıkışı yapıldığı söylenerek 195.000 TL parasının evine gelen şahıs tarafından teslim alınması suretiyle dolandırılması olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;
 
Bahse konu olayı gerçekleştiren dolandırıcı şahıslar mağdur şahıs ile evini sattırmak için tekrardan irtibata geçmiş, görevlilerimizin takibi ve yönlendirmesiyle mağdur şahıs şüpheli şahıslara evini sattığına ve evin satış bedeli olan 495.000 TL paranın hazır olduğuna inandırmış, 08.11.2019 günü para dolu süsü verilen çantayı almaya gelen şüpheli Ahmet Ö. (20) isimli şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış, mağdur şahıs yakalanan şüpheliyi ilk parayı alan şahıs olarak da teşhis etmiştir.
 
Konu ile ilgili yakalanan ve 09.11.2019 günü adli makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.