Maltepe'de Televizyon hırsızları önce kameraya sonra polise yakalandı

POLİS & ADLİYE 27.03.2021 - 04:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1300+ kez okundu.
 

Maltepe'de Televizyon hırsızları önce kameraya sonra polise yakalandı

Maltepe'de Televizyon hırsızları önce kameraya sonra polise yakalandı   Maltepe'de kapısını zorlayarak girdikleri bir evden televizyon çalan 3 hırsız, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.   Hırsızlık olayı,geçen hafta Maltepe'de yaşandı. Bir adrese giren hırsızların evden televizyon çaldığı ihbar edilmesi üzerine harekete geçen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği Mobil Park Ekipleri çevrede bulunan MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.  Yapılan çalışmalar sonucunda eve giren şüphelinin Sinan K., ona yardım eden kişilerin ise Murat S., İsmail M. ve Ali A. olduğu tespit edildi. Şüpheliler kısa sürede gözaltına alınarak Şehit Saffet Okumuş Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi. Çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu öğrenilen şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Kartal Anadolu Adliyesine sevk edildi.       

Maltepe'de Televizyon hırsızları önce kameraya sonra polise yakalandı

 

Maltepe'de kapısını zorlayarak girdikleri bir evden televizyon çalan 3 hırsız, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

  Hırsızlık olayı,geçen hafta Maltepe'de yaşandı. Bir adrese giren hırsızların evden televizyon çaldığı ihbar edilmesi üzerine harekete geçen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği Mobil Park Ekipleri çevrede bulunan MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 Yapılan çalışmalar sonucunda eve giren şüphelinin Sinan K., ona yardım eden kişilerin ise Murat S., İsmail M. ve Ali A. olduğu tespit edildi. Şüpheliler kısa sürede gözaltına alınarak Şehit Saffet Okumuş Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi. Çeşitli suçlardan sabıkaları olduğu öğrenilen şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Kartal Anadolu Adliyesine sevk edildi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.