MALTEPE'DE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA SOSYAL MESAFE DENETİMİ

POLİS & ADLİYE 05.05.2020 - 16:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1590+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA SOSYAL MESAFE DENETİMİ

MALTEPE'DE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA SOSYAL MESAFE DENETİMİ Korona virüs salgınına karşı toplu taşımada yüzde 50 yolcu sayısı ve güvenli mesafede oturulmasıyla ilgili genelge Maltepe’de da uygulanmaya başlanmıştı. Maltepe'de denetim yapan trafik polisleri koronavirüs tedbirleri kapsamında durdurdukları minibüs ve otobüslerde yüzde 50 kuralına uyulup uyulmadığına ilişkin D-100 Karayolu Maltepe köprüsünde   toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi.   İçişleri Bakanlığının yayımladığı Korona virüs Genelgesi ile toplu ulaşım araçlarına kapasitelerinin yüzde 50’sinden fazla yolcu taşımasına yasak getirilmişti. Karar uyarınca, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri toplu taşıma araçlarında yolcu sayısının yarıya indirilmesine ve araçlarda yolcuların güvenli mesafede oturmasına ilişkin genelgenin uygulanmasına yönelik D-100 Karayolu Maltepe köprüsünde ve duraklarda denetim gerçekleştirdi. Sosyal mesafe denetimi Toplu taşıma araçlarının araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50’si oranında yolcu kabul etmesini ve araç içindeki yolcuların oturma şeklinin teması engelleyecek şekilde olmasını öngören genelgenin ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri , toplu taşıma araçlarını tek tek durdurarak yolcu sayılarını ve yolcuların güvenli mesafede oturup oturmadığını kontrol etti.   

MALTEPE'DE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA SOSYAL MESAFE DENETİMİ

Korona virüs salgınına karşı toplu taşımada yüzde 50 yolcu sayısı ve güvenli mesafede oturulmasıyla ilgili genelge Maltepe’de da uygulanmaya başlanmıştı. Maltepe'de denetim yapan trafik polisleri koronavirüs tedbirleri kapsamında durdurdukları minibüs ve otobüslerde yüzde 50 kuralına uyulup uyulmadığına ilişkin D-100 Karayolu Maltepe köprüsünde   toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi. 

 İçişleri Bakanlığının yayımladığı Korona virüs Genelgesi ile toplu ulaşım araçlarına kapasitelerinin yüzde 50’sinden fazla yolcu taşımasına yasak getirilmişti. Karar uyarınca, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri toplu taşıma araçlarında yolcu sayısının yarıya indirilmesine ve araçlarda yolcuların güvenli mesafede oturmasına ilişkin genelgenin uygulanmasına yönelik D-100 Karayolu Maltepe köprüsünde ve duraklarda denetim gerçekleştirdi. Sosyal mesafe denetimi Toplu taşıma araçlarının araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50’si oranında yolcu kabul etmesini ve araç içindeki yolcuların oturma şeklinin teması engelleyecek şekilde olmasını öngören genelgenin ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri , toplu taşıma araçlarını tek tek durdurarak yolcu sayılarını ve yolcuların güvenli mesafede oturup oturmadığını kontrol etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.