MALTEPE'DE TRAFİK KAZASI  YARALILAR VAR

POLİS & ADLİYE 04.05.2020 - 23:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1460+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE TRAFİK KAZASI  YARALILAR VAR

  MALTEPE'DE TRAFİK KAZASI  YARALILAR VAR Maltepe Başıbüyük mahallesi Başıbüyük caddesinde iddiaya göre  çukur nedeniyle bir minibüs, ters şeride girerek otomobille çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Olay, Maltepe Başıbüyük Caddesi'nde 16.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre 06 BA 6058 plakalı minibüs, cadde üzerinde seyir halindeyken yoldaki çukur sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs, yağış sebebiyle kayganlaşan zeminin etkisiyle karşı şeride geçerek 34 AGG 786 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ve minibüsün parçaları yola saçılırken, otomobil ve minübüs kullanılmaz hale geldi.Kazada iki aracın sürücüleri  yaralandı Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.        

 

MALTEPE'DE TRAFİK KAZASI  YARALILAR VAR

Maltepe Başıbüyük mahallesi Başıbüyük caddesinde iddiaya göre  çukur nedeniyle bir minibüs, ters şeride girerek otomobille çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Olay, Maltepe Başıbüyük Caddesi'nde 16.00 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre 06 BA 6058 plakalı minibüs, cadde üzerinde seyir halindeyken yoldaki çukur sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs, yağış sebebiyle kayganlaşan zeminin etkisiyle karşı şeride geçerek 34 AGG 786 plakalı hafif ticari araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin ve minibüsün parçaları yola saçılırken, otomobil ve minübüs kullanılmaz hale geldi.Kazada iki aracın sürücüleri  yaralandı Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.