MALTEPE'DE TRAFİK KAZASINDA CAN PAZARI

POLİS & ADLİYE 29.05.2020 - 09:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2352+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE TRAFİK KAZASINDA CAN PAZARI

MALTEPE'DE TRAFİK KAZASINDA CAN PAZARI   MALTEPE'de 4 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.  D-100 Karayolu Kartal istikametinde feci bir trafik kazası meydana geldi. 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralılar var...  Yaşanan korkunç kaza Küçükyalı Mevkiinde Kartal istikametinde saat 03:30 sularında meydana geldi. Yağış nedeniyle kaygınlaşan yolda bir otomobil sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybetti ve domatae yüklü komyonete çarptı. Kaza sonrasında aynı yönde seyreden 4 otomobil daha kazaya dahil oldu. Feci kazayı gören vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. SIKIŞAN YARALILAR KURTARILDI Polis ekipleri D-100 Karayolu Kartal istikametini trafik akışına kapattılar ve itfaiye ekipleri kaza yerine gelerek araçlardan vatandaşları kurtarma çalışması gerçekleştirdi. yaralı vatandaşları kurtaran itfaiye ekipleri, yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti.Meydana gelen korkunç kazada yaralanan sürücüler  ilk müdahale sonrası bölgeye sevk edilen ambulansla Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.        

MALTEPE'DE TRAFİK KAZASINDA CAN PAZARI

 

MALTEPE'de 4 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 

D-100 Karayolu Kartal istikametinde feci bir trafik kazası meydana geldi. 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralılar var...

 Yaşanan korkunç kaza Küçükyalı Mevkiinde Kartal istikametinde saat 03:30 sularında meydana geldi.

Yağış nedeniyle kaygınlaşan yolda bir otomobil sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybetti ve domatae yüklü komyonete çarptı. Kaza sonrasında aynı yönde seyreden 4 otomobil daha kazaya dahil oldu.

Feci kazayı gören vatandaşlar itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

SIKIŞAN YARALILAR KURTARILDI

Polis ekipleri D-100 Karayolu Kartal istikametini trafik akışına kapattılar ve itfaiye ekipleri kaza yerine gelerek araçlardan vatandaşları kurtarma çalışması gerçekleştirdi.

yaralı vatandaşları kurtaran itfaiye ekipleri, yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti.Meydana gelen korkunç kazada yaralanan sürücüler  ilk müdahale sonrası bölgeye sevk edilen ambulansla Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.