Maltepe'de trafik kazası: 2 yaralı

POLİS & ADLİYE 28.12.2020 - 01:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1216+ kez okundu.
 

Maltepe'de trafik kazası: 2 yaralı

D-100 Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet orta refüje devrildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan iki kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Maltepe'de trafik kazası: 2 yaralı   D-100 Karayolu Kadıköy yönünde seyreden Mehmet A.'nın kullandığı 34 BVM 144 plakalı kamyonet, Küçükyalı köprülü kavşağı yakınında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje çarptı. Takla atan kamyonetin sürücüsü ile yanındaki Ali E. yaralandı. Kazayı görenlerin ifadesine göre takla atmanın etkisiyle kapıları sıkışan araç içindeki yaralılar  bir süre araç içinden çıkarılamadı. Olay yerinde bulunan Maltepe İtfaiye ekibi  uzun süren çabaları sonucu açılan kapıdan çıkarılan yaralıları sağlık ekipler tarafından  Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne   kaldırılarak tedavi altına alındı.     
D-100 Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet orta refüje devrildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan iki kişi olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Maltepe'de trafik kazası: 2 yaralı

 

D-100 Karayolu Kadıköy yönünde seyreden Mehmet A.'nın kullandığı 34 BVM 144 plakalı kamyonet, Küçükyalı köprülü kavşağı yakınında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüje çarptı.

Takla atan kamyonetin sürücüsü ile yanındaki Ali E. yaralandı. Kazayı görenlerin ifadesine göre takla atmanın etkisiyle kapıları sıkışan araç içindeki yaralılar  bir süre araç içinden çıkarılamadı. Olay yerinde bulunan Maltepe İtfaiye ekibi  uzun süren çabaları sonucu açılan kapıdan çıkarılan yaralıları sağlık ekipler tarafından  Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne   kaldırılarak tedavi altına alındı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.