Maltepe'de trafo patladı, mahalle elektriksiz kaldı

POLİS & ADLİYE 21.12.2020 - 10:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1214+ kez okundu.
 

Maltepe'de trafo patladı, mahalle elektriksiz kaldı

Maltepe'de trafo patladı, mahalle elektriksiz kaldı  MALTEPE'de bir apartmanın girişinde bulunan elektrik trafosunda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi Fındıklı mahallesinde trafo patlaması sonucu mahalle elektriksiz kaldı.   Edinilen bilgiye göre İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi’nde18.00 saatlerinde elektrik trafosunda yangın meydana geldi. Çıkan yangın nedeniyle trafoda büyük hasar meydana gelirken mahallede elektrikler kesildi. Meydana gelen yangının büyük bir arızaya yol açtığı ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi  

Maltepe'de trafo patladı, mahalle elektriksiz kaldı

 MALTEPE'de bir apartmanın girişinde bulunan elektrik trafosunda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi Fındıklı mahallesinde trafo patlaması sonucu mahalle elektriksiz kaldı.
 

Edinilen bilgiye göre İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi’nde18.00 saatlerinde elektrik trafosunda yangın meydana geldi.
Çıkan yangın nedeniyle trafoda büyük hasar meydana gelirken mahallede elektrikler kesildi. Meydana gelen yangının büyük bir arızaya yol açtığı ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdükleri öğrenildi  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.