MALTEPE'DE TRAFO PATLAMASI VE YANGIN

19.04.2020 - 23:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2138+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE TRAFO PATLAMASI VE YANGIN

MALTEPE'DE TRAFO PATLAMASI VE YANGIN   Maltepe'de meydana gelen trafo patlaması korkuya yol açtı. Patlamayla birlikte çıkan yangını itfaiye ekipleri kontrol altına aldı. Olay, Tugayyolu Caddesi'nde bulunan elektrik dağıtım şirketine ait merkezde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Trafoda meydana gelen patlama sebebi olarak bir kedi olduğu söyleniyor . Patlamayı gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin  uzun çalışması sonucu kontrol altına alınan yangın söndürüldükten sonra binada hasar tespit çalışmalarına başlandı. Öte yandan yangın sonrası Kartal ve Maltepe'nin bazı bölgelerinde de elektrik kesintisi yaşandı. Patlama sonucunda trafonun önünde bulunan park halinde araçlarda hasar oluştu.  

MALTEPE'DE TRAFO PATLAMASI VE YANGIN

 

Maltepe'de meydana gelen trafo patlaması korkuya yol açtı. Patlamayla birlikte çıkan yangını itfaiye ekipleri kontrol altına aldı.

Olay, Tugayyolu Caddesi'nde bulunan elektrik dağıtım şirketine ait merkezde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Trafoda meydana gelen patlama sebebi olarak bir kedi olduğu söyleniyor . Patlamayı gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin  uzun çalışması sonucu kontrol altına alınan yangın söndürüldükten sonra binada hasar tespit çalışmalarına başlandı. Öte yandan yangın sonrası Kartal ve Maltepe'nin bazı bölgelerinde de elektrik kesintisi yaşandı. Patlama sonucunda trafonun önünde bulunan park halinde araçlarda hasar oluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.