MALTEPE'DE ÜST GEÇİTTE İNTİHAR GİRİŞİMİ

POLİS & ADLİYE 27.06.2020 - 08:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1885+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE ÜST GEÇİTTE İNTİHAR GİRİŞİMİ

MALTEPE'DE ÜST GEÇİTTE İNTİHAR GİRİŞİMİ Maltepe’de bir vatandaş Ankara yolu üzerindeki üst geçidin korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu.   MALTEPE D-100 Karayolu Ankara asfaltı üzeri  Altıntepe mevkiinde üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulunan şahıs  trafikte yoğunluğa neden oldu.  Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak D-100 karayolunun her iki yönünü de kontrollü bir şekilde trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri köprünün altına şişme minder açarak önlem aldı. Adının Ercan A. olduğu öğrenilen şahsın  borcu olduğu için intihar etmek istediği belirtildi. İkna çalışması sırasında bir anlık dalgınlığından faydalanıp, polis tarafından çekilerek kurtarıldı. Ercan A. daha sonra sağlık kontrolü için ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Olay sonrası trafik akışı tekrar açıldı    

MALTEPE'DE ÜST GEÇİTTE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Maltepe’de bir vatandaş Ankara yolu üzerindeki üst geçidin korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu.  

MALTEPE D-100 Karayolu Ankara asfaltı üzeri  Altıntepe mevkiinde üst geçitten atlayarak intihar girişiminde bulunan şahıs  trafikte yoğunluğa neden oldu. 

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak D-100 karayolunun her iki yönünü de kontrollü bir şekilde trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri köprünün altına şişme minder açarak önlem aldı. Adının Ercan A. olduğu öğrenilen şahsın  borcu olduğu için intihar etmek istediği belirtildi. İkna çalışması sırasında bir anlık dalgınlığından faydalanıp, polis tarafından çekilerek kurtarıldı. Ercan A. daha sonra sağlık kontrolü için ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Olay sonrası trafik akışı tekrar açıldı    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.