Maltepe'de yanan ekmek teknesini gözyaşları içerisinde izledi

POLİS & ADLİYE 27.10.2020 - 18:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 942+ kez okundu.
 

Maltepe'de yanan ekmek teknesini gözyaşları içerisinde izledi

 Maltepe'de yanan ekmek teknesini gözyaşları içerisinde izledi   E-5 karayolu Maltepe mevki'inde seyir halinde olan minibüsün motor kısmında bir anda dumanlar yükseldi.  Alevlere teslim olan minibüsünü gözyaşlarıyla izleyen sürücü kendisini teselli etmeye çalışanlara, "Ölmekten öte bir şey, Çoluğuma çocuğuma nasıl ekmek götüreceğim" dedi. Olay, E-5 karayolu Maltepe civarında saat 14.00 sıralarında yaşandı. Panelvan tipi minibüsüyle yolda seyir halinde olan İrfan Özyürek, aracın motor kısmında dumanlar yükseldiğini fark edince durdu. Özyürek, kaputu açarak yangına müdahale etmek istedi. Fakat kaputun açılmamasıyla yangına müdahale edemedi. Alevlere teslim olan minibüs yol ortasında yandı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. “EŞİ TESELLİ ETTİ” Minibüs sürücüsü İrfan Özyürek ise kullanılamaz hale gelen minibüsünü gözyaşları içerisinde izledi. Özyürek’in eşi, gözyaşlarına boğulan eşini teselli etmeye çalıştı. Özyürek, telefon ile oğlunu arayarak aracının yandığını bildirdi. Babasının şaka yaptığını sanan genç, olay yerine gelince yanmış minibüs ile karşılaştı.

 Maltepe'de yanan ekmek teknesini gözyaşları içerisinde izledi

 

E-5 karayolu Maltepe mevki'inde seyir halinde olan minibüsün motor kısmında bir anda dumanlar yükseldi.  Alevlere teslim olan minibüsünü gözyaşlarıyla izleyen sürücü kendisini teselli etmeye çalışanlara, "Ölmekten öte bir şey, Çoluğuma çocuğuma nasıl ekmek götüreceğim" dedi.

Olay, E-5 karayolu Maltepe civarında saat 14.00 sıralarında yaşandı. Panelvan tipi minibüsüyle yolda seyir halinde olan İrfan Özyürek, aracın motor kısmında dumanlar yükseldiğini fark edince durdu.

Özyürek, kaputu açarak yangına müdahale etmek istedi. Fakat kaputun açılmamasıyla yangına müdahale edemedi. Alevlere teslim olan minibüs yol ortasında yandı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

“EŞİ TESELLİ ETTİ”

Minibüs sürücüsü İrfan Özyürek ise kullanılamaz hale gelen minibüsünü gözyaşları içerisinde izledi. Özyürek’in eşi, gözyaşlarına boğulan eşini teselli etmeye çalıştı. Özyürek, telefon ile oğlunu arayarak aracının yandığını bildirdi. Babasının şaka yaptığını sanan genç, olay yerine gelince yanmış minibüs ile karşılaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.