Maltepe'de yapılacak olan Car Park Drift Dünya Finali’e 10 gün kaldı

SPOR 22.08.2019 - 09:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1924+ kez okundu.
 

Maltepe'de yapılacak olan Car Park Drift Dünya Finali’e 10 gün kaldı

Maltepe'de yapılacak olan Car Park Drift Dünya Finali’e 10 gün kaldı İstanbul’un ev sahipliğinde Maltepe'de yapılacak olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile, 2019 yılının “En İyi Drift Pilotu”nun belli olacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finali için son 10 gün. 1 Eylül Pazar günü saat 13:00’da İBB Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek nefes kesici mücadelede 18 yarışçı, 2019 yılında “Dünyanın En İyi Drift Pilotu” olmak için hünerlerini sergileyecek. Drift dünyasının efsane ismi Abdo Feghali’nin sportif direktörlüğünü yaptığı, 17 farklı ülkeden pilotların kıyasıya yarışacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde jüri koltuğunda birbirinden ünlü isimler oturacak. Red Bull sporcuları Michael Whiddett nam-ı diğer Mad Mike, Aleksander Grinchuk, Fransız drift pilotu Nicolas Dufour ve 2017 Avrupa Ralli Kupası’nın yanı sıra beş kez de Türkiye Ralli Şampiyonu olan Red Bull sporcusu Yağız Avcı verecekleri puanlarla şampiyonu belirleyecek.  Dünyanın en iyi drift pilotunun belli olacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finali için heyecan artmaya başladı. Kuveyt’te 1 Şubat’ta elemelerle başlayan Red Bull Car Park Drift 2019’un Dünya şampiyonu İstanbul’da belli olacak. Ülke finalleri sonunda belirlenen 11 pilotun yanı sıra Wild Card’lar ile finale adını yazdıran 7 pilot, 1 Eylül 2019 tarihinde İBB Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde driftin en iyisi olmak için mücadele edecek. Kuveyt, Mısır, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Cezayir, Mauritus, Tunus, Fas, Gürcistan, Türkiye ve Ürdün’de yapılan ülke finalleri sonunda belirlenen aralarında yavru vatan Kuzey Kıbrıs’tan da olan 17 farklı milletten, birbirinden yetenekli 18 yarışçının büyük bir rekabet içerisinde geçecek zirve mücadelesi büyük heyecana sahne olacak.

Maltepe'de yapılacak olan Car Park Drift Dünya Finali’e 10 gün kaldı

İstanbul’un ev sahipliğinde Maltepe'de yapılacak olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile, 2019 yılının “En İyi Drift Pilotu”nun belli olacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finali için son 10 gün.

1 Eylül Pazar günü saat 13:00’da İBB Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek nefes kesici mücadelede 18 yarışçı, 2019 yılında “Dünyanın En İyi Drift Pilotu” olmak için hünerlerini sergileyecek. Drift dünyasının efsane ismi Abdo Feghali’nin sportif direktörlüğünü yaptığı, 17 farklı ülkeden pilotların kıyasıya yarışacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde jüri koltuğunda birbirinden ünlü isimler oturacak.

Red Bull sporcuları Michael Whiddett nam-ı diğer Mad Mike, Aleksander Grinchuk, Fransız drift pilotu Nicolas Dufour ve 2017 Avrupa Ralli Kupası’nın yanı sıra beş kez de Türkiye Ralli Şampiyonu olan Red Bull sporcusu Yağız Avcı verecekleri puanlarla şampiyonu belirleyecek. 
Dünyanın en iyi drift pilotunun belli olacağı Red Bull Car Park Drift Dünya Finali için heyecan artmaya başladı.

Kuveyt’te 1 Şubat’ta elemelerle başlayan Red Bull Car Park Drift 2019’un Dünya şampiyonu İstanbul’da belli olacak. Ülke finalleri sonunda belirlenen 11 pilotun yanı sıra Wild Card’lar ile finale adını yazdıran 7 pilot, 1 Eylül 2019 tarihinde İBB Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali’nde driftin en iyisi olmak için mücadele edecek.

Kuveyt, Mısır, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan, Cezayir, Mauritus, Tunus, Fas, Gürcistan, Türkiye ve Ürdün’de yapılan ülke finalleri sonunda belirlenen aralarında yavru vatan Kuzey Kıbrıs’tan da olan 17 farklı milletten, birbirinden yetenekli 18 yarışçının büyük bir rekabet içerisinde geçecek zirve mücadelesi büyük heyecana sahne olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.