Maltepe'de yasağın ikinci gününde de caddeler ve sokaklar boş kaldı

GÜNDEM 12.04.2020 - 16:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2885+ kez okundu.
 

Maltepe'de yasağın ikinci gününde de caddeler ve sokaklar boş kaldı

Maltepe'de yasağın ikinci gününde de caddeler ve sokaklar boş kaldı Maltepe'de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulandığı ikinci günde de meydan, cadde ve sokaklar boş kaldı. Koronavirüs ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının ikinci gününde, Maltepe'deki meydan, cadde ve sokaklar boş kaldı. Vatandaşların sokağa çıkma yasağına uyduğu gözlemlenirken, şehrin en işlek noktalarından olan Maltepe merkezinde bulunan Atatürk Meydanı ıssız görüntüsüyle dikkat çekti. ilçede sabahın ilk saatlerinden itibaren belediye ve Vefa Sosyal Destek Grupları da sokaklarda ekmek dağıtımı yaptı. Vatandaşlar mesafe kuralına uyarak ekmeklerini aldı. Devriye görevi yapan polis ekipleri, gerekçesi olmadan sokağa çıkan vatandaşları evlerine dönmeleri yönünde uyardı. Polis ekipleri zorunlu gıda ihtiyaçları nedeniyle sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlara maske ve eldivenlerini takmaları konusunda uyarılarda bulundu.  Trafik ekipleri ise cadde ve sokaklarda durdurdukları araçları kontrol etti.  

Maltepe'de yasağın ikinci gününde de caddeler ve sokaklar boş kaldı

Maltepe'de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulandığı ikinci günde de meydan, cadde ve sokaklar boş kaldı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının ikinci gününde, Maltepe'deki meydan, cadde ve sokaklar boş kaldı. Vatandaşların sokağa çıkma yasağına uyduğu gözlemlenirken, şehrin en işlek noktalarından olan Maltepe merkezinde bulunan Atatürk Meydanı ıssız görüntüsüyle dikkat çekti. ilçede sabahın ilk saatlerinden itibaren belediye ve Vefa Sosyal Destek Grupları da sokaklarda ekmek dağıtımı yaptı. Vatandaşlar mesafe kuralına uyarak ekmeklerini aldı. Devriye görevi yapan polis ekipleri, gerekçesi olmadan sokağa çıkan vatandaşları evlerine dönmeleri yönünde uyardı. Polis ekipleri zorunlu gıda ihtiyaçları nedeniyle sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlara maske ve eldivenlerini takmaları konusunda uyarılarda bulundu. 

Trafik ekipleri ise cadde ve sokaklarda durdurdukları araçları kontrol etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.