Maltepe'de 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi devam ediyor

SPOR 06.11.2019 - 03:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1318+ kez okundu.
 

Maltepe'de 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi devam ediyor

Maltepe'de 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi devam ediyor Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 ilde başlatılan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesiyle Maltepe'de birer aylık periyotlarla 2 dönem sonunda yaklaşık bin 500 öğrenciye yüzme öğretilmesi hedefleniyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle 81 ilde başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi Maltepe’de 2. dönemi devam ediyor. Havuzların daha aktif kullanılması, ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin beden eğitimi derslerini yüzme öğrenerek, değerlendirmeleri amacıyla Cumhurbaşkanlığı İkinci Yüz Günlük Eylem Planı kapsamında başlatılan projeyle, eylem planının sonuna kadar tüm Türkiye genelinde 100 bin çocuğa yüzme öğretilmesi hedefleniyor. Konuyla ilgili konuşan Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili, “Cumhurbaşkanlığımızın ikinci yüz günlük eylem planında yer alan ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ projesini biz de Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak 2. dönem devam ediyor . Maltepe Müzahir Sille Kapalı Spor Salonu Yüzme Havuzunda çalışmalarımız devam ediyor. Deneyimli antrenörler ve modern havuzumuzda çocuklarımız yüzme eğitimi alıyor. Yüzme sporu çocuk gelişiminde önemli rol oynamaktadır.. Biz de Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak bu projeyi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.   

Maltepe'de 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi devam ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 ilde başlatılan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesiyle Maltepe'de birer aylık periyotlarla 2 dönem sonunda yaklaşık bin 500 öğrenciye yüzme öğretilmesi hedefleniyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle 81 ilde başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi Maltepe’de 2. dönemi devam ediyor. Havuzların daha aktif kullanılması, ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin beden eğitimi derslerini yüzme öğrenerek, değerlendirmeleri amacıyla Cumhurbaşkanlığı İkinci Yüz Günlük Eylem Planı kapsamında başlatılan projeyle, eylem planının sonuna kadar tüm Türkiye genelinde 100 bin çocuğa yüzme öğretilmesi hedefleniyor.
Konuyla ilgili konuşan Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili, “Cumhurbaşkanlığımızın ikinci yüz günlük eylem planında yer alan ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ projesini biz de Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak 2. dönem devam ediyor .
Maltepe Müzahir Sille Kapalı Spor Salonu Yüzme Havuzunda çalışmalarımız devam ediyor. Deneyimli antrenörler ve modern havuzumuzda çocuklarımız yüzme eğitimi alıyor. Yüzme sporu çocuk gelişiminde önemli rol oynamaktadır..
Biz de Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak bu projeyi en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.