Maltepe’de Zafer Bayramı coşkusu

YEREL YÖNETİMLER 30.08.2019 - 08:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2247+ kez okundu.
 

Maltepe’de Zafer Bayramı coşkusu

Maltepe’de Zafer Bayramı  coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Maltepe’de düzenlenen törenle kutlandı. Maltepe meydanında düzenlen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 23. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Hava Savunma Albay Mustafa Kılıç, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kurum ve kuruluşların ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.    Maltepe Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm Şehit ve Gaziler için saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşu sonrası okunan istiklal marşı ile birlikte meydandaki tören sona erdi.  Kaymakam Dallı, tebrikleri kabul etti Maltepe meydanında düzenlenen törenin ardından Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Kaymakamlık makamında  tebrikleri kabul etti. Kaymakamlıktaki kabulde, , 23. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Hava Savunma Albay Mustafa Kılıç, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hazır bulundu

Maltepe’de Zafer Bayramı  coşkusu


30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, Maltepe’de düzenlenen törenle kutlandı.
Maltepe meydanında düzenlen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine, Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, 23. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Hava Savunma Albay Mustafa Kılıç, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kurum ve kuruluşların ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Maltepe Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm Şehit ve Gaziler için saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşu sonrası okunan istiklal marşı ile birlikte meydandaki tören sona erdi. 

Kaymakam Dallı, tebrikleri kabul etti

Maltepe meydanında düzenlenen törenin ardından Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Kaymakamlık makamında  tebrikleri kabul etti. Kaymakamlıktaki kabulde, , 23. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Hava Savunma Albay Mustafa Kılıç, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hazır bulundu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.