Maltepe'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

POLİS & ADLİYE 19.06.2019 - 08:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1098+ kez okundu.
 

Maltepe'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

Maltepe'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı   Maltepe'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı  Maltepe'de 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Küçükyalı mevkisinde, Ataşehir'den Maltepe yönüne seyreden K * O* idaresindeki 34* plakalı kamyonet,yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince   daha sonra yol kenarındaki bariyerlere de çarparak devrildi.Kazanın ardından Bostancı istikametinden Maltepe istikametinde ilerleyen 7 araç daha kazaya karıştı. Görgü tanıklarının durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerince kurtarılan kamyonet sürücüsü ile diğer dört yaralı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan K*O*'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Kapanan D-100 Karayolunda trafik bir süre yan yoldan kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü.  

Maltepe'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı

 

Maltepe'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı  Maltepe'de 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Küçükyalı mevkisinde, Ataşehir'den Maltepe yönüne seyreden K * O* idaresindeki 34* plakalı kamyonet,yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince   daha sonra yol kenarındaki bariyerlere de çarparak devrildi.Kazanın ardından Bostancı istikametinden Maltepe istikametinde ilerleyen 7 araç daha kazaya karıştı.

Görgü tanıklarının durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince kurtarılan kamyonet sürücüsü ile diğer dört yaralı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan K*O*'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 Kapanan D-100 Karayolunda trafik bir süre yan yoldan kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.