MALTEPE'DEKİ CAN DOSTLARIMIZ BİZE EMANET

YEREL YÖNETİMLER 20.12.2020 - 11:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2054+ kez okundu.
 

MALTEPE'DEKİ CAN DOSTLARIMIZ BİZE EMANET

  MALTEPE'DEKİ CAN DOSTLARIMIZ BİZE EMANET   Maltepe'de Sokağa çıkma yasağında sokak hayvanları unutulmadı Maltepe Belediyesi, Kovid-19 nedeniyle hafta sonu yaşanacak iki günlük sokağa çıkma yasağında can dostları yalnız bırakmıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sokakta yaşayan hayvanlar için  parkta ve sokaklarda belirlenen noktalara mama bırakıyor. Ayrıca ilçe genelindeki suluklar da dolduruluyor. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ve cuma akşam saat 21.00’de başlayan hafta sonu sokağa çıkma yasağı Pazartesi sabahı saat 05.00’de sona erecek. Özellikle kafeterya, restoran gibi yerlerin de kapalı olması nedeniyle sokak hayvanları bu iki gün içinde besin bulmakta zorlanacak. Normal zamanlarda da sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyacını karşılayan Maltepe Belediyesi, yasaklı günlerde de can dostların sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. BESLENME ODAKLARINA MAMA VE SU BIRAKILIYOR Veteriner İşleri Müdürlüğü personeli, yasağın başlamasıyla birlikte sahipsiz sokak hayvanlarına, kuru mama desteğini artırdı. Kedi ve köpek mamaları parklara,cade,sokaklara ve sahile bırakılıyor. Ekipler gelen talepler doğrultusunda belirtilen adreslere de mama bırakıyor.  Sokak hayvanları, beslenme odaklarına bırakılan yiyeceklerden yiyerek gıda ihtiyaçlarını gideriyorlar. Aynı zamanda ilçe genelinde belli noktalarda yer alan su kapları da dolduruluyor. Bu işlemler, araçlı iki ekip tarafından yasağın sürdüğü Cumartesi ve Pazar günü de aralıksız bir şekilde devam edecek. MALTEPE'DEKİ CAN DOSTLARIMIZ BİZE EMANET   Tüm ekiplerin 7 gün boyunca sahada olduğunu belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ''Maltepe’deki can dostlarımız bize emanet Sokağa çıkma kısıtlamasında ekiplerimiz sokak hayvanlarının mama ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.''dedi

 

MALTEPE'DEKİ CAN DOSTLARIMIZ BİZE EMANET
 

Maltepe'de Sokağa çıkma yasağında sokak hayvanları unutulmadı

Maltepe Belediyesi, Kovid-19 nedeniyle hafta sonu yaşanacak iki günlük sokağa çıkma yasağında can dostları yalnız bırakmıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sokakta yaşayan hayvanlar için  parkta ve sokaklarda belirlenen noktalara mama bırakıyor. Ayrıca ilçe genelindeki suluklar da dolduruluyor.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ve cuma akşam saat 21.00’de başlayan hafta sonu sokağa çıkma yasağı Pazartesi sabahı saat 05.00’de sona erecek. Özellikle kafeterya, restoran gibi yerlerin de kapalı olması nedeniyle sokak hayvanları bu iki gün içinde besin bulmakta zorlanacak. Normal zamanlarda da sokak hayvanlarının su ve mama ihtiyacını karşılayan Maltepe Belediyesi, yasaklı günlerde de can dostların sıkıntı yaşamaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

BESLENME ODAKLARINA MAMA VE SU BIRAKILIYOR

Veteriner İşleri Müdürlüğü personeli, yasağın başlamasıyla birlikte sahipsiz sokak hayvanlarına, kuru mama desteğini artırdı. Kedi ve köpek mamaları parklara,cade,sokaklara ve sahile bırakılıyor. Ekipler gelen talepler doğrultusunda belirtilen adreslere de mama bırakıyor.  Sokak hayvanları, beslenme odaklarına bırakılan yiyeceklerden yiyerek gıda ihtiyaçlarını gideriyorlar. Aynı zamanda ilçe genelinde belli noktalarda yer alan su kapları da dolduruluyor. Bu işlemler, araçlı iki ekip tarafından yasağın sürdüğü Cumartesi ve Pazar günü de aralıksız bir şekilde devam edecek.

MALTEPE'DEKİ CAN DOSTLARIMIZ BİZE EMANET
 
Tüm ekiplerin 7 gün boyunca sahada olduğunu belirten Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç
''Maltepe’deki can dostlarımız bize emanet
Sokağa çıkma kısıtlamasında ekiplerimiz sokak hayvanlarının mama ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.''dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.