Maltepe’deki devlet hastanelerine “korona” yardımı

YEREL YÖNETİMLER 10.04.2020 - 07:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1093+ kez okundu.
 

Maltepe’deki devlet hastanelerine “korona” yardımı

Maltepe’deki devlet hastanelerine “korona” yardımı Korona virüs ile mücadele kapsamında Maltepe Belediyesi, ilçede bulunan 2 kamu hastanesine 1 kamyon dolusu malzeme gönderdi. Maltepe Belediyesi, ilçede bulunan kamu hastanelerinden Maltepe Devlet Hastanesi ve Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, korona virüse yönelik önlemle kapsamında 1 kamyon dolusu dispanser havlusu, maske, kağıt havlu ve peçete dağıtıldı. İhtiyaç malzemeleri doğrudan Belediye Başkan Yardımcılarmız Salih Kara ve Yahya Han eşliğinde dağıtıldı. Belediye yetkilileri, geçtiğimiz günlerde de aile sağlığı merkezlerine maske ve dezenfektan dağıtmıştı. 

Maltepe’deki devlet hastanelerine “korona” yardımı

Korona virüs ile mücadele kapsamında Maltepe Belediyesi, ilçede bulunan 2 kamu hastanesine 1 kamyon dolusu malzeme gönderdi.

Maltepe Belediyesi, ilçede bulunan kamu hastanelerinden Maltepe Devlet Hastanesi ve Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, korona virüse yönelik önlemle kapsamında 1 kamyon dolusu dispanser havlusu, maske, kağıt havlu ve peçete dağıtıldı. İhtiyaç malzemeleri doğrudan Belediye Başkan Yardımcılarmız Salih Kara ve Yahya Han eşliğinde dağıtıldı.

Belediye yetkilileri, geçtiğimiz günlerde de aile sağlığı merkezlerine maske ve dezenfektan dağıtmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.