MALTEPE DEVLET HASTANESİ'NDE YANGIN

POLİS & ADLİYE 25.01.2020 - 06:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2141+ kez okundu.
 

MALTEPE DEVLET HASTANESİ'NDE YANGIN

MALTEPE DEVLET HASTANESİ'NDE YANGIN   Maltepe Altay Çeşme Mahallesi'nde bulunan Maltepe Devlet Hastanesi'nin ameliyathanesinde  acil girişinde elektrik kablolarında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.  Yangınla birlikte yoğun dumana maruz kalan ameliyathane ve acil giriş bölümündeki hastalar dışarı çıkartıldı.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çalışanlar ve hastalar dışarı çıkarılırken vatandaşların dumandan etkilenmemek için maske taktığı görüldü. Yangın itfaiyenin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. İtfaiyenin duman tahliyesi sonrası olay yerinden ayrıldı.  

MALTEPE DEVLET HASTANESİ'NDE YANGIN

 

Maltepe Altay Çeşme Mahallesi'nde bulunan Maltepe Devlet Hastanesi'nin ameliyathanesinde  acil girişinde elektrik kablolarında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.

 Yangınla birlikte yoğun dumana maruz kalan ameliyathane ve acil giriş bölümündeki hastalar dışarı çıkartıldı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çalışanlar ve hastalar dışarı çıkarılırken vatandaşların dumandan etkilenmemek için maske taktığı görüldü. Yangın itfaiyenin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı. İtfaiyenin duman tahliyesi sonrası olay yerinden ayrıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.