MALTEPE ENGELLİLER MECLİSİ   BEYAZ BASTON  DAĞITTI

MAHALLELERİMİZ 21.01.2020 - 07:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1445+ kez okundu.
 

MALTEPE ENGELLİLER MECLİSİ   BEYAZ BASTON  DAĞITTI

MALTEPE ENGELLİLER MECLİSİ   BEYAZ BASTON  DAĞITTI Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclisi Saadet Partisi Kadın kolları'nında desteği ile beyaz baston dağıttı Hafta sonu Kent Konseyi   Dernekler yerleşkesi toplantı salonunda düzenlenen etkinlik  7-14 Dünya Beyaz Baston Haftası  nedeniyle   farkındalık yaratma amaçlı gerçekleşti. Pazar günü saat 14.00 de düzenlenen etkinlikte Kent Konseyi kürütme kurulu üyeleri Adem Kaya Taşim Taş,Ziya Ünker ve  Melek Köselerden,Engelliler meclisi başkanı Tülay Düztaş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. Etkinliğin açış konuşmasını yapan Kent Konseyi Yürütme kurulu üyesi  Melek Köselerden  katılımcılara hitap etti ve "Kent konseylerinin amacı; kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata  geçirmektir. Bu anlamda çalışmalarını yürüten Maltepe Kent Konseyi Engelliler meclisimiz 7-14 ocak Dünya Beyaz baston haftası nedeniyle Maltepe belediyemizin desteği ve Saadet Partisi kadın kolları gönüllüleri nin de katkılarıyla 22 görme engelli vatandaşa baston dağıtımı yapacaktır.  Farkındalık yaratma amaçlı çalışmanın önümüzdeki yıllarda genişletilmesi hedeflenmektedir"dedi. Engelliler meclisi başkanı Tülay Düztaş ta beyaz bastonun özelliklerini anlattı,etkinliğe destek verenlere ayrı ayrı teşekkür etti. Daha sonra bastonların dağıtımı gerçekleştirildi. Ardından  ikramlarda bulunuldu ve hatıra   fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.

MALTEPE ENGELLİLER MECLİSİ   BEYAZ BASTON  DAĞITTI

Maltepe Kent Konseyi Engelliler Meclisi Saadet Partisi Kadın kolları'nında desteği ile beyaz baston dağıttı
Hafta sonu Kent Konseyi   Dernekler yerleşkesi toplantı salonunda düzenlenen etkinlik  7-14 Dünya Beyaz Baston Haftası  nedeniyle   farkındalık yaratma amaçlı gerçekleşti.
Pazar günü saat 14.00 de düzenlenen etkinlikte Kent Konseyi kürütme kurulu üyeleri Adem Kaya Taşim Taş,Ziya Ünker ve  Melek Köselerden,Engelliler meclisi başkanı Tülay Düztaş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.
Etkinliğin açış konuşmasını yapan Kent Konseyi Yürütme kurulu üyesi  Melek Köselerden  katılımcılara hitap etti ve "Kent konseylerinin amacıkent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata  geçirmektir.
Bu anlamda çalışmalarını yürüten Maltepe Kent Konseyi Engelliler meclisimiz 7-14 ocak Dünya Beyaz baston haftası nedeniyle Maltepe belediyemizin desteği ve Saadet Partisi kadın kolları gönüllüleri nin de katkılarıyla 22 görme engelli vatandaşa baston dağıtımı yapacaktır.  Farkındalık yaratma amaçlı çalışmanın önümüzdeki yıllarda genişletilmesi hedeflenmektedir"dedi.
Engelliler meclisi başkanı Tülay Düztaş ta beyaz bastonun özelliklerini anlattı,etkinliğe destek verenlere ayrı ayrı teşekkür etti.
Daha sonra bastonların dağıtımı gerçekleştirildi. Ardından  ikramlarda bulunuldu ve hatıra   fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.