Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel esnaf ziyaret etti

EKONOMİ 19.07.2019 - 06:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1503+ kez okundu.
 

Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel esnaf ziyaret etti

Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel esnaf ziyaret etti   Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel oda üyeleri çalışmaları kapsamında  esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Maltepe Zümrütevler mahallesi,Zübeyde Hanım sokak'ta faliyet gösteren Demir Deri işyeri ve çalışanlarınını ziyaret etti.   Yunus Erdel “Her fırsatta Esnafımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz” dedi. Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel Maltepeli Esnafın sesi olmak, gücüne güç katmak ve onların her türlü sıkıntısında yanında olmak için bu göreve talib olmuştuk.  Her türlü meslek dallarında olan meslek erbaplarımızla birlikte oda olarak yeni  projelere imza atmayı hedefliyoruz.  Ve projelerimiz bununla da sınırlı kalmayıp daha birçok konuda esnaflarımıza yönelik yeni gelişmeler yeni girişimler yapmayı hedefliyoruz. Sürekli kendilerini ziyaret eden, sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları noktasında bilgilendirmelerde bulunan Erdel'e çalışmalarında başarılar diledi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir Deri iş yeri ,işletmecileri Elif Ağca ve Yasin Demir Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel'e nazik ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Maltepe Esnaf Odası Başkanı Yunus Erdel esnaf ziyaret etti  

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel oda üyeleri çalışmaları kapsamında  esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Maltepe Zümrütevler mahallesi,Zübeyde Hanım sokak'ta faliyet gösteren Demir Deri işyeri ve çalışanlarınını ziyaret etti.

  Yunus Erdel “Her fırsatta Esnafımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz” dedi.

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel Maltepeli Esnafın sesi olmak, gücüne güç katmak ve onların her türlü sıkıntısında yanında olmak için bu göreve talib olmuştuk.  Her türlü meslek dallarında olan meslek erbaplarımızla birlikte oda olarak yeni  projelere imza atmayı hedefliyoruz. 

Ve projelerimiz bununla da sınırlı kalmayıp daha birçok konuda esnaflarımıza yönelik yeni gelişmeler yeni girişimler yapmayı hedefliyoruz. Sürekli kendilerini ziyaret eden, sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları noktasında bilgilendirmelerde bulunan Erdel'e çalışmalarında başarılar diledi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demir Deri iş yeri ,işletmecileri Elif Ağca ve Yasin Demir Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel'e nazik ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.