Maltepe Esnaf odasından CHP ziyareti

YEREL YÖNETİMLER 06.02.2020 - 09:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2153+ kez okundu.
 

Maltepe Esnaf odasından CHP ziyareti

Maltepe Esnaf odasından CHP ziyareti Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'u ziyaret etti.  Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve yönetim kurulu üyeleri Ünal Osmanoğlu,Umut Ergin,Mehmet Kaya, tarafından siyasi parti, kurum ve kuruluşlar, STK'lar ile esnaflara yönelik ziyaretler sürüyor.  Erdel ve ekip arkadaşları son olarak CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'u ziyarette bulundu. Gündemin değerlendirildiği ziyaret sırasında esnafın sorunları da masaya yatırıldı.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, her zaman Maltepe esnafının yanında olduklarını söyledi.  

Maltepe Esnaf odasından CHP ziyareti

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'u ziyaret etti. 

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve yönetim kurulu üyeleri Ünal Osmanoğlu,Umut Ergin,Mehmet Kaya, tarafından siyasi parti, kurum ve kuruluşlar, STK'lar ile esnaflara yönelik ziyaretler sürüyor. 

Erdel ve ekip arkadaşları son olarak CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'u ziyarette bulundu. Gündemin değerlendirildiği ziyaret sırasında esnafın sorunları da masaya yatırıldı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, her zaman Maltepe esnafının yanında olduklarını söyledi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.