Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odasından MHP´ye ziyaret

SİYASİ PARTİLER 02.10.2019 - 22:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1158+ kez okundu.
 

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odasından MHP´ye ziyaret

Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odasından MHP´ye ziyaret Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Yunus Erdel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yunus Erdel, MHP ilçe Başkanlığına atanan Ömer Lefzan´a yeni görevinde başarılar diledi. Esnafın sorunlarının çözümünde siyasi partilerin önemli olduğunu her zaman iktidar ve muhalif partilerle uyumlu çalışmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Yunus Erdel, "Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her zaman partilerimizle birlikte çalışmaya gayret gösteriyoruz. Sorunların çözümünde siyasi partilerimiz önemli bir görev üstlenmekte ve çözümü için de gayret göstermektedir. Ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrasında siyasi partililerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve halklımız güzel bir birliktelik sağlamıştır. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesini ümit ediyorum. MHP ilçe başkanımız Ömer Lefzan´a da yeni görevlerinde başarılar diliyorum "dedi.   Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Yunus Erdel ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren İlçe başkanı Ömer Lefzan ise devralmış oldukları bayrağı en yükseklere taşımak için gayret göstereceklerini söyledi.   Milliyetçi Hareket Partisinin her zaman devletinin yanında yer aldığını vurgulayan Lefzan, Maltepe'mizi temsil eden esnaf odasının  bu ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Bizler de sizler gibi Maltepe’ye hizmet için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.   Lefzan, hayırlı olsun ziyaretine gelen Yunus Erdel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odasından MHP´ye ziyaret
Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Yunus Erdel, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yunus Erdel, MHP ilçe Başkanlığına atanan Ömer Lefzan´a yeni görevinde başarılar diledi.
Esnafın sorunlarının çözümünde siyasi partilerin önemli olduğunu her zaman iktidar ve muhalif partilerle uyumlu çalışmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Yunus Erdel, "Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her zaman partilerimizle birlikte çalışmaya gayret gösteriyoruz. Sorunların çözümünde siyasi partilerimiz önemli bir görev üstlenmekte ve çözümü için de gayret göstermektedir.
Ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrasında siyasi partililerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve halklımız güzel bir birliktelik sağlamıştır. Bu birlik ve beraberliğin devam etmesini ümit ediyorum. MHP ilçe başkanımız Ömer Lefzan´a da yeni görevlerinde başarılar diliyorum "dedi.
 
Esnaf ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Yunus Erdel ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren İlçe başkanı Ömer Lefzan ise devralmış oldukları bayrağı en yükseklere taşımak için gayret göstereceklerini söyledi.
 
Milliyetçi Hareket Partisinin her zaman devletinin yanında yer aldığını vurgulayan Lefzan, Maltepe'mizi temsil eden esnaf odasının  bu ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Bizler de sizler gibi Maltepe’ye hizmet için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.  
Lefzan, hayırlı olsun ziyaretine gelen Yunus Erdel ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.