MALTEPE FINDIKLI MAHALLESİNE 3 OKUL

EĞİTİM 26.06.2020 - 20:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1997+ kez okundu.
 

MALTEPE FINDIKLI MAHALLESİNE 3 OKUL

MALTEPE FINDIKLI MAHALLESİNE 3 OKUL Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlattığı  Okul Yaptırılması Projesi  kapsamında Maltepe Fındıklı mahallesinde 3 okul inşa edilecek.   Maltepe AK Parti ilçe başkanlığından yapılan açıklama aşağıdaki gibidir   ''Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle,Fındıklı Mahallemizde,İlkokul,Ortaokul ve Lise yapımı için temel atma çalışmaları başladı.Milletvekilimiz Sn.Osman Boyraz, İlçe Başkanımız Sn.Mehmet Erikci ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hüseyin Aydoğdu, incelemelerde bulunmak için inşaat alanını ziyaret ettiler. Sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunu yaşarken,Eğitim Yuvamızın, Maltepemize ve Fındıklı Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.  Kamuoyuna Saygılarımızla... AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı''
MALTEPE FINDIKLI MAHALLESİNE 3 OKUL

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlattığı  Okul Yaptırılması Projesi  kapsamında Maltepe Fındıklı mahallesinde 3 okul inşa edilecek. 

 Maltepe AK Parti ilçe başkanlığından yapılan açıklama aşağıdaki gibidir
 
''Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle,Fındıklı Mahallemizde,İlkokul,Ortaokul ve Lise yapımı için temel atma çalışmaları başladı.Milletvekilimiz Sn.Osman Boyraz, İlçe Başkanımız Sn.Mehmet Erikci ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hüseyin Aydoğdu, incelemelerde bulunmak için inşaat alanını ziyaret ettiler. Sözümüzü yerine getirmenin haklı gururunu yaşarken,Eğitim Yuvamızın, Maltepemize ve Fındıklı Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. 

Kamuoyuna Saygılarımızla...
AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.