MALTEPE FINDIKLI'NIN LİDERLİK İNADI

SPOR 24.02.2020 - 09:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2148+ kez okundu.
 

MALTEPE FINDIKLI'NIN LİDERLİK İNADI

MALTEPE FINDIKLI'NIN LİDERLİK İNADI 2019-2020 Sezonunda Maltepe 2.Amatör Küme (15) Grubunda mücadele eden Maltepe Fındıklı, deplasmanda Tuzla Belediyesi Orhanlı sahasında yapılan karşılaşmada Tuzla Gençlerbirliği  karşısında sahadan 2-3 galip ayrılarak Maltepe Fındıklı, 3 gol ile 3 puanla   liderlik koltuğuna oturdu. Maltepe Fındıklı'ya galibiyeti getiren goller 4. dakikada Onur Fidan, 90. dakikada Muhammed Meral ve 90+2. dakikada Hüseyin Güzel'den geldi.       Maça Maltepe Fındıklı etkili başlarken, 4. dakikada Sakarya Pazarköy Eğitimspor’dan transfer edilen Onur Fidan , takımını 1-0 öne geçiren  golü kaydetti. 14. dakikada Tuzla Gençlerbirliği beraberliği Abdülkerim Aksakal ile yakaladı ve ilk devre bu sonuçla sona erdi.İkinci devreye  Tuzla Gençlerbirliği oldukça etkili başlarken, 79. dakikada Abdülkerim Aksakal takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 90. dakikada sahneye çıkan günün önemli isimlerinden Sakarya Pazarköy Eğitimspor’dan transfer edilen Muhammed Meral beraberliği getiren getiren gol'ü attı maçın böyle biteceği düşünülürken galibiyeti perçinleyen golü Ortadağspor’dan transfer edilen Hüseyin Güzel,kaydetti.skoru 2-3 yaptı. Bu sonuçla Maltepe Fındıklı puanını 12’e yükseltirken  Tuzla Gençlerbirliği 3 puanda kaldı. Maltepe Fındıklı Kulüp Başkanı Ali Kemal Lider Maltepe Fındıklı, Tuzla Gençlerbirliği galibiyeti ile liderlikte en yakın rakibinden arayı 3 puan açan Fındıklı. Karşılaşma sonrası bir değerlendirme yapan Maltepe Fındıklı Kulüp Başkanı Ali Kemal, taraftara teşekkür ederek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.şampiyonluk beklentileri için çok erken olduğunu ancak kadroyu koruyarak şampiyonluk hedefini sürdürmek istediklerini vurguladı.  Çok mutlu bir gün benim için liderliğimizi devam ettiriyoruz. Daha henüz ligin çok başındayız. Ligin yarısı bile olmadı. Takımımız her hafta üstüne koyarak devam ediyor. Takımımızı bozmadan lig sonuna kadar işin içinde olmayı arzu ediyoruz. Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eyler.  Bizim amacımız takımımızı muhafaza edip şampiyonluğu sonuna kadar kovalamak ve yarışın içerisinde olmak.Nazar değmesin kardeşlerimize inşallah bu taraftara binlerce Maltepe Fındıklı'lıya´ya güzel başarılar yaşatmak en büyük arzumuz." dedi.   

MALTEPE FINDIKLI'NIN LİDERLİK İNADI

2019-2020 Sezonunda Maltepe 2.Amatör Küme (15) Grubunda mücadele eden Maltepe Fındıklı, deplasmanda Tuzla Belediyesi Orhanlı sahasında yapılan karşılaşmada Tuzla Gençlerbirliği  karşısında sahadan 2-3 galip ayrılarak Maltepe Fındıklı, 3 gol ile 3 puanla   liderlik koltuğuna oturdu.

Maltepe Fındıklı'ya galibiyeti getiren goller 4. dakikada Onur Fidan, 90. dakikada Muhammed Meral ve 90+2. dakikada Hüseyin Güzel'den geldi.   

   Maça Maltepe Fındıklı etkili başlarken, 4. dakikada Sakarya Pazarköy Eğitimspor’dan transfer edilen Onur Fidan , takımını 1-0 öne geçiren  golü kaydetti. 14. dakikada Tuzla Gençlerbirliği beraberliği Abdülkerim Aksakal ile yakaladı ve ilk devre bu sonuçla sona erdi.İkinci devreye  Tuzla Gençlerbirliği oldukça etkili başlarken, 79. dakikada Abdülkerim Aksakal takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 90. dakikada sahneye çıkan günün önemli isimlerinden Sakarya Pazarköy Eğitimspor’dan transfer edilen Muhammed Meral beraberliği getiren getiren gol'ü attı maçın böyle biteceği düşünülürken galibiyeti perçinleyen golü Ortadağspor’dan transfer edilen Hüseyin Güzel,kaydetti.skoru 2-3 yaptı. Bu sonuçla Maltepe Fındıklı puanını 12’e yükseltirken  Tuzla Gençlerbirliği 3 puanda kaldı.

Maltepe Fındıklı Kulüp Başkanı Ali Kemal

Lider Maltepe Fındıklı, Tuzla Gençlerbirliği galibiyeti ile liderlikte en yakın rakibinden arayı 3 puan açan Fındıklı. Karşılaşma sonrası bir değerlendirme yapan Maltepe Fındıklı Kulüp Başkanı Ali Kemal, taraftara teşekkür ederek, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.şampiyonluk beklentileri için çok erken olduğunu ancak kadroyu koruyarak şampiyonluk hedefini sürdürmek istediklerini vurguladı.

 Çok mutlu bir gün benim için liderliğimizi devam ettiriyoruz. Daha henüz ligin çok başındayız. Ligin yarısı bile olmadı. Takımımız her hafta üstüne koyarak devam ediyor. Takımımızı bozmadan lig sonuna kadar işin içinde olmayı arzu ediyoruz. Bakalım Mevla neyler neylerse güzel eyler.  Bizim amacımız takımımızı muhafaza edip şampiyonluğu sonuna kadar kovalamak ve yarışın içerisinde olmak.Nazar değmesin kardeşlerimize inşallah bu taraftara binlerce Maltepe Fındıklı'lıya´ya güzel başarılar yaşatmak en büyük arzumuz." dedi.   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.