Maltepe Girne Gençlik ve Spor Kulübü'nden gıda yardımı

SPOR 22.04.2020 - 11:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1956+ kez okundu.
 

Maltepe Girne Gençlik ve Spor Kulübü'nden gıda yardımı

Maltepe Girne Gençlik ve Spor Kulübü'nden gıda yardımı İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup temsilcilerinden Maltepe Girne Gençlik ve Spor Kulübü , koronavirüs salgını (Kovid-19) ve Ramazan ayı  nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü  ailelere ve  ihtiyaç sahibi sporcu ailelere de    gıda yardımında bulundu. Maltepe Girne Gençlik ve Spor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi      ''Ramazan sofrasında yine birlikteyiz. Seni bekleyen bir iftar sofrası varsa ramazan daha güzeldir. İftar yapma imkanı olmayanlara bir sofrada biz kuralım . Ramazan’ları güzel geçsin. Girnespor olarak zor dönemden geçtiğimiz bu dönemlerde ihtiyaç sahibi ailelere ramazan erzak kolisi hazırladık. Yönetimimiz ve velilerimizin katkılarıyla ülke olarak zor dönemden geçtiğimiz bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere bir sofrada biz kuralım kampanyası ile yardım kolilerimizi dağıtıyoruz... Allah kabul etsin inşallah'' Girne Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın Girne Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın, zorlu karantina sürecinde yönetim kurulu üyeleri ve velilerimizle  iletişime geçip evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi aileleri belirleyip kulübün  Atakımında  oynayan vefalı gençlerle kolileri ev ev dolaşıp teslim ettiklerini söyledi. Uğur Canayakın, yardımlarda desteklerini esirgemeyen yönetim kuruluna,teknik kadroya, kulüp oyuncularına ve ailelere teşekkür etti.

Maltepe Girne Gençlik ve Spor Kulübü'nden gıda yardımı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup temsilcilerinden Maltepe Girne Gençlik ve Spor Kulübü , koronavirüs salgını (Kovid-19) ve Ramazan ayı  nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü  ailelere ve  ihtiyaç sahibi sporcu ailelere de    gıda yardımında bulundu. Maltepe Girne Gençlik ve Spor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi 

 

 

''Ramazan sofrasında yine birlikteyiz.

Seni bekleyen bir iftar sofrası varsa ramazan daha güzeldir. İftar yapma imkanı olmayanlara bir sofrada biz kuralım . Ramazan’ları güzel geçsin.

Girnespor olarak zor dönemden geçtiğimiz bu dönemlerde ihtiyaç sahibi ailelere ramazan erzak kolisi hazırladık.

Yönetimimiz ve velilerimizin katkılarıyla ülke olarak zor dönemden geçtiğimiz bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere bir sofrada biz kuralım kampanyası ile yardım kolilerimizi dağıtıyoruz...

Allah kabul etsin inşallah''

Girne Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın

Girne Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın, zorlu karantina sürecinde yönetim kurulu üyeleri ve velilerimizle  iletişime geçip evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi aileleri belirleyip kulübün  Atakımında  oynayan vefalı gençlerle kolileri ev ev dolaşıp teslim ettiklerini söyledi. Uğur Canayakın, yardımlarda desteklerini esirgemeyen yönetim kuruluna,teknik kadroya, kulüp oyuncularına ve ailelere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.