Maltepe güne yeniden sporla başlıyor

SPOR 25.05.2021 - 21:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1597+ kez okundu.
 

Maltepe güne yeniden sporla başlıyor

Maltepe Belediyesi, “Güne Sporla Başla” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını yeniden başlattı.Maltepe Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü’nün her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Maltepeli vatandaşlar
Maltepe güne yeniden sporla başlıyor   Maltepe Belediyesi, “Güne Sporla Başla” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını yeniden başlattı.Maltepe Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü’nün her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Maltepeli vatandaşlar yaklaşık bir saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür - fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlıyor.Korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığı etkinlikler her gün  7 noktada olup, haftalık 14 saatlik antrenman programıyla  yapılacak. Buna göre etkinlik,  saat 08.00'de başlıyor Maltepe Belediyesi, “  Güne Sporla Başla   ” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını  31 Mayıs 2021'de yeniden başlatıyor. Maltepe Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü’nün  her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Maltepeli  vatandaşlar yaklaşık bir saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür - fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlayacak . Korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığı etkinlikler her gün  Maltepe'de 7 noktada olup, haftalık 14 saatlik antrenman programıyla  yapılacak. Buna göre etkinlik, 08.00-10.00 saatleri arasında    08.00 -10.00 saatleri arasında Gülensu Mahallesi,İdealtepe 50.Yılı Parkı,Esenkent Atlas Parkı,Altayçeşme Mahallesi,Cevizli Mahallesi, Girne Mahallesi, Feyzullah Mahallesi'nde gerçekleşecek.   Konu ile ilgili  sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Maltepe Belediye Başkanı  Ali Kılıç, “ Maltepe Nefes Alıyor   Spor eğitmenleriyle, pandemi koşullarına riayet ederek sabah sporu yapıyor, sağlıklı ve zinde kalıyoruz. Üstelik Maltepe'de 7 noktada olup, haftalık 14 saatlik antrenman programıyla..    ” şeklinde açıkladı.
Maltepe Belediyesi, “Güne Sporla Başla” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını yeniden başlattı.Maltepe Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü’nün her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Maltepeli vatandaşlar

Maltepe güne yeniden sporla başlıyor

 

Maltepe Belediyesi, “Güne Sporla Başla” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını yeniden başlattı.Maltepe Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü’nün her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Maltepeli vatandaşlar yaklaşık bir saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür - fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlıyor.Korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığı etkinlikler her gün  7 noktada olup, haftalık 14 saatlik antrenman programıyla  yapılacak. Buna göre etkinlik,  saat 08.00'de başlıyor

Maltepe Belediyesi, “  Güne Sporla Başla   ” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını  31 Mayıs 2021'de yeniden başlatıyor.
Maltepe Belediyesi  Spor İşleri Müdürlüğü’nün  her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Maltepeli  vatandaşlar yaklaşık bir saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür - fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlayacak .
Korona virüs tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığı etkinlikler her gün  Maltepe'de 7 noktada olup, haftalık 14 saatlik antrenman programıyla  yapılacak. Buna göre etkinlik, 08.00-10.00 saatleri arasında    08.00 -10.00 saatleri arasında Gülensu Mahallesi,İdealtepe 50.Yılı Parkı,Esenkent Atlas Parkı,Altayçeşme Mahallesi,Cevizli Mahallesi, Girne Mahallesi, Feyzullah Mahallesi'nde gerçekleşecek.
 
Konu ile ilgili  sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Maltepe Belediye Başkanı  Ali Kılıç, “ Maltepe Nefes Alıyor
 
Spor eğitmenleriyle, pandemi koşullarına riayet ederek sabah sporu yapıyor, sağlıklı ve zinde kalıyoruz.
Üstelik Maltepe'de 7 noktada olup, haftalık 14 saatlik antrenman programıyla..    ” şeklinde açıkladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.