Maltepe Halk Eğitim Merkezinin Müdürü Değişti!

EĞİTİM 21.05.2021 - 13:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2764+ kez okundu.
 

Maltepe Halk Eğitim Merkezinin Müdürü Değişti!

Maltepe Halk Eğitim Merkezinin Müdürü Değişti!    Uzun bir süre Maltepe Halk Eğitim Müdürü olarak görev yapan Canip Yolaş'ın emekliye ayrılmasından sonra yerine  Asuman Büber yeni müdür olarak göreve atandı.     ASUMAN BÜBER   Temmuz 2019 yılında   Kartal  Yıldız Ahmet Arayıcı Anadolu lisesinde   göreve başlayan müdür Asuman Büber  o tarihten itibaren görev yaptığı  Kartal  Yıldız Ahmet Arayıcı Anadolu lisesinde 17 Mayıs 2021 tarihinde     Maltepe Halk Eğitim Müdürü olarak  göreve atandı.      

Maltepe Halk Eğitim Merkezinin Müdürü Değişti!

 
 Uzun bir süre Maltepe Halk Eğitim Müdürü olarak görev yapan Canip Yolaş'ın emekliye ayrılmasından sonra yerine  Asuman Büber yeni müdür olarak göreve atandı.  
 
ASUMAN BÜBER
 

Temmuz 2019 yılında   Kartal  Yıldız Ahmet Arayıcı Anadolu lisesinde   göreve başlayan müdür Asuman Büber  o tarihten itibaren görev yaptığı  Kartal  Yıldız Ahmet Arayıcı Anadolu lisesinde 17 Mayıs 2021 tarihinde     Maltepe Halk Eğitim Müdürü olarak  göreve atandı.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.