MALTEPE İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ YAZ OKULLARINDA YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK

SPOR 15.07.2019 - 10:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2132+ kez okundu.
 

MALTEPE İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ YAZ OKULLARINDA YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK

MALTEPE İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ YAZ OKULLARINDA YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK   Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili organizesinde açılan Yaz Okulları kursları ve etkinlikleri devam ediyor. Çocuk, genç ve engelli bireyleri spora yönlendirmek ve toplumda spor kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla yaz tatilinde Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yaz spor okulları düzenleniyor. Her yıl düzenli olarak organize edilen yaz spor okullarında bu yıl Maltepe İlçesinde 05-18 Yaş Grubu çocuk ve gençlerimize  spor branşlarında ve  engelli spor branşında ücretsiz spor eğitimi veriliyor.   Gençlerin yaz tatillerinde serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak için " Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü"  çerçevesinde  açılan kurslar Maltepeli gençlerimizin yoğun ilgisi altında devam ediyor. Gençlik Merkezi Yaz Okulu kapsamında gençlerimizle tanışma faaliyetlerinin yanı sıra, judo, basketbol, karate, hentbol, futbol, tenis, wushu, yüzme, atletizm, aikido güreş, okçuluk, tekvando ve boks branşlarında   gençlerimize eğitimler verilmektedir. Eğitimler sonunda gençlerle Gençlik Merkezlerimiz ile İlçe Spor tesislerimizde çeşitli eğitsel oyunlar oynanmaktadır. Gençlerin kişisel, ahlaki ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Yaz Okulları  gençlerimizin yoğun ilgisi altında devam etmektedir. Adres: Girne Mahallesi Narlıdere cadesi. No: 21/1 Maltepe Ara (0216) 367 42 33
MALTEPE İLÇE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ YAZ OKULLARINDA YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK
 
Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili organizesinde açılan Yaz Okulları kursları ve etkinlikleri devam ediyor.

Çocuk, genç ve engelli bireyleri spora yönlendirmek ve toplumda spor kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla yaz tatilinde Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yaz spor okulları düzenleniyor.
Her yıl düzenli olarak organize edilen yaz spor okullarında bu yıl Maltepe İlçesinde 05-18 Yaş Grubu çocuk ve gençlerimize  spor branşlarında ve  engelli spor branşında ücretsiz spor eğitimi veriliyor.  

Gençlerin yaz tatillerinde serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak için " Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü"  çerçevesinde  açılan kurslar Maltepeli gençlerimizin yoğun ilgisi altında devam ediyor.

Gençlik Merkezi Yaz Okulu kapsamında gençlerimizle tanışma faaliyetlerinin yanı sıra, judo, basketbol, karate, hentbol, futbol, tenis, wushu, yüzme, atletizm, aikido güreş, okçuluk, tekvando ve boks branşlarında   gençlerimize eğitimler verilmektedir.

Eğitimler sonunda gençlerle Gençlik Merkezlerimiz ile İlçe Spor tesislerimizde çeşitli eğitsel oyunlar oynanmaktadır.

Gençlerin kişisel, ahlaki ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Yaz Okulları  gençlerimizin yoğun ilgisi altında devam etmektedir.

Adres:
Girne Mahallesi Narlıdere cadesi. No: 21/1 Maltepe
Ara (0216) 367 42 33
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.