MALTEPE KAYMAKAMI MEFTUN DALLI  KURBAN KESİM YERLERİNİ DENETLEDİ

MAHALLELERİMİZ 01.08.2020 - 08:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2052+ kez okundu.
 

MALTEPE KAYMAKAMI MEFTUN DALLI  KURBAN KESİM YERLERİNİ DENETLEDİ

MALTEPE KAYMAKAMI MEFTUN DALLI  KURBAN KESİM YERLERİNİ DENETLEDİ Maltepe'de Kurban Bayramı'nın 1. gününde Kaymakam Meftun Dallı, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir,Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler 27 kesim yeri ve 3 kurban satış noktasını denetledi. Denetimlerden biri Altayçeşme Mahallesi, Aydan Sokak üzerindeki bir kesimhanede yapıldı. Kaymakam Meftun Dallı ve yanındaki heyet Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir,Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler  birlikte buraya gelerek kesimhane de incelemelerde bulunurken görevler tarafından bilgilendirdi.   Basın mensuplarına açıklama yapan Dallı, Maltepeli hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Şu an içerisinde bulunduğumuz yer gibi, 28 yerde kurban kesim izni verdik. Bundan maksadımız vatandaşlarımızın kurbanlarını, hem sayı hem dini açıdan hem de uygun şekilde kesebilmelerini temin etmek. Bu sene halk eğitim merkezimizde bir de kurs açtık. Orada bu kesim yerlerinde görev alacak arkadaşlarımızın eğitimini yaptık ve kendilerine sertifika yaptık. Hem işin dini gerekliliklerini hem de sayı açıdan nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrettik. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şu ana kadar yaptığımız denetlemeler iyi gidiyor dedi.      

MALTEPE KAYMAKAMI MEFTUN DALLI  KURBAN KESİM YERLERİNİ DENETLEDİ

Maltepe'de Kurban Bayramı'nın 1. gününde Kaymakam Meftun Dallı, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir,Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler 27 kesim yeri ve 3 kurban satış noktasını denetledi.

Denetimlerden biri Altayçeşme Mahallesi, Aydan Sokak üzerindeki bir kesimhanede yapıldı. Kaymakam Meftun Dallı ve yanındaki heyet Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han, Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir,Maltepe İlçe Müftüsü Ahmet İnciler  birlikte buraya gelerek kesimhane de incelemelerde bulunurken görevler tarafından bilgilendirdi.
 
Basın mensuplarına açıklama yapan Dallı, Maltepeli hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum. Şu an içerisinde bulunduğumuz yer gibi, 28 yerde kurban kesim izni verdik. Bundan maksadımız vatandaşlarımızın kurbanlarını, hem sayı hem dini açıdan hem de uygun şekilde kesebilmelerini temin etmek.
Bu sene halk eğitim merkezimizde bir de kurs açtık. Orada bu kesim yerlerinde görev alacak arkadaşlarımızın eğitimini yaptık ve kendilerine sertifika yaptık. Hem işin dini gerekliliklerini hem de sayı açıdan nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrettik.
Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şu ana kadar yaptığımız denetlemeler iyi gidiyor dedi.  
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.