MALTEPE KAYMAKAMLIĞINDAN KUNDAKLAMA KASTEN ÖLDÜRME HAKKINDA AÇIKLAMA

POLİS & ADLİYE 30.12.2020 - 12:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1925+ kez okundu.
 

MALTEPE KAYMAKAMLIĞINDAN KUNDAKLAMA KASTEN ÖLDÜRME HAKKINDA AÇIKLAMA

MALTEPE KAYMAKAMLIĞINDAN KUNDAKLAMA KASTEN ÖLDÜRME HAKKINDA AÇIKLAMA Maltepe'de üniversite öğretim görevlisi Aylin Sözer'i öldüren Kemal Ayyıldız'ın binaya giriş anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Aylin Sözer'in katili 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız 'ın saat 08.48 sıralarında binaya geldiği görülüyor. Yalpalayarak yürüyen Ayyıldız daha sonra binaya giriyor. Öte yandan gelen son dakika haberine göre katil Kemal Ayyıldız'ın sorgusu tamamlandı. Kemal Ayyıldız sorgusu sonrası adliyeye sevk edildi MALTEPE KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA Cinayetle ilgili Maltepe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denilmişti:    “KUNDAKLAMA-KASTEN ÖLDÜRME” HAKKINDA                                                                                 BASIN AÇIKLAMASI 29.12.2020 günü Maltepe ilçesinde meydana gelen Kasten Öldürme konusu ile ilgili olarak yapılan ilk belirlemelere göre; Sabah 08.00 civarı K.A.’nin A.S. isimli kadın şahsın evine gittiği, bir süre sonra tartıştıkları, akabinde K.A.’nin A.S. isimli kadın şahsı öldürdüğü, olaya hırsızlık şüphesi vermek için daireyi ateşe verdiği bilgisi alınmıştır.    Şüpheli şahıs K.A. gözaltına alınmış, olay ile ilgili olarak adli soruşturma açılmıştır. Tahkikat işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir.   

MALTEPE KAYMAKAMLIĞINDAN KUNDAKLAMA KASTEN ÖLDÜRME HAKKINDA AÇIKLAMA

Maltepe'de üniversite öğretim görevlisi Aylin Sözer'i öldüren Kemal Ayyıldız'ın binaya giriş anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Aylin Sözer'in katili 32 yaşındaki Kemal Ayyıldız 'ın saat 08.48 sıralarında binaya geldiği görülüyor. Yalpalayarak yürüyen Ayyıldız daha sonra binaya giriyor. Öte yandan gelen son dakika haberine göre katil Kemal Ayyıldız'ın sorgusu tamamlandı. Kemal Ayyıldız sorgusu sonrası adliyeye sevk edildi

MALTEPE KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA
Cinayetle ilgili Maltepe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklama şöyle denilmişti:

 

 “KUNDAKLAMA-KASTEN ÖLDÜRME” HAKKINDA
                                                                                BASIN AÇIKLAMASI

29.12.2020 günü Maltepe ilçesinde meydana gelen Kasten Öldürme konusu ile ilgili olarak yapılan ilk belirlemelere göre; Sabah 08.00 civarı K.A.’nin A.S. isimli kadın şahsın evine gittiği, bir süre sonra tartıştıkları, akabinde K.A.’nin A.S. isimli kadın şahsı öldürdüğü, olaya hırsızlık şüphesi vermek için daireyi ateşe verdiği bilgisi alınmıştır. 
 
Şüpheli şahıs K.A. gözaltına alınmış, olay ile ilgili olarak adli soruşturma açılmıştır. Tahkikat işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.