Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Sevda Arslan Seçildi

YEREL YÖNETİMLER 09.11.2019 - 22:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1671+ kez okundu.
 

Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Sevda Arslan Seçildi

Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Sevda Arslan Seçildi Maltepe Kent Konseyinin alt meclisi olan  Maltepe  Kadın Meclisinin 6.  seçimli genel kurulu gerçekleştirildi, yapılan seçimde Sevda Arslan başkanlığa seçildi. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezinde Nazım Hikmet salonunda  gerçekleşen Kent Konseyi Kadın Meclisi 6. genel kuruluna Kent Konseyi başkanı Ozan Demir, yürütme kurulu üyeleri kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, siyasi partiler, sendikalardan temsilciler katıldı.Kent Konseyi sekreteri Burçin Eş’ in açılış konuşmasının ardından ,Divan Başkanlığına  Zehra Ulusoy , katip üyeliklere ise Seda Kahraman ve Mukadder Emirosmanoğlu  seçildiler.   Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti.Daha sonra geçen dönem kadın meclisi başkanı Büke Okyay  faaliyet raporunu sundu. Daha sonra geçen dönem kadın meclisi başkanı Büke Okyay  faaliyet raporunu sundu. Ardından seçimlere geçildi. Kadın meclisi başkanlığına tek aday olarak talip olan Sevda Arslan kürsüye gelerek kendisini tanıttı. Arslan Kadınların elinin değdiği her işte mutlak başarı olduğunu söyleyerek " Doğma büyüme  Maltepe Gülsuyu"luyum.  Maltepe de pek çok alanda  Sivil toplum kuruluşlarında çalışma gayreti gösterdim. Şimdi elimi taşın altına koyup kadın meclisi başkanlığına talibim. Kadınlar olarak bizlerin bilinci yüzyıllardır toprakta,tarımda,evde çalışarak emeğimizle,aklımızla vicdanımızla gelişmiştir. Bu gelişimin  sürmesi için varım"dedi. Daha sonra Sevda Arslan açık oylama ile  oy birliğiyle kadın meclisi başkanlığına seçildi. Daha sonrada yürütme kurulu üyeleri seçildi.Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu  ise şu isimlerden oluşuyor: Ayşe Zeynep Taşkent,Gonca Tekeli,Aysel Lüle,F.Gülay Öge,İnci Cengiz,Satı Fidan, Tijen Canayakın,Asiye Şahin,Nimet Gündağ,Sevgi Sevim Akgün,Sezen Sürmeli,Beyhan Akçadağ.  

Maltepe Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Sevda Arslan Seçildi

Maltepe Kent Konseyinin alt meclisi olan  Maltepe  Kadın Meclisinin 6.  seçimli genel kurulu gerçekleştirildi, yapılan seçimde Sevda Arslan başkanlığa seçildi.

Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezinde Nazım Hikmet salonunda  gerçekleşen Kent Konseyi Kadın Meclisi 6. genel kuruluna Kent Konseyi başkanı Ozan Demir, yürütme kurulu üyeleri kamu kurum ve kuruluşları, dernekler, siyasi partiler, sendikalardan temsilciler katıldı.Kent Konseyi sekreteri Burçin Eş’ in açılış konuşmasının ardından ,Divan Başkanlığına  Zehra Ulusoy , katip üyeliklere ise Seda Kahraman ve Mukadder Emirosmanoğlu  seçildiler.   Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti.Daha sonra geçen dönem kadın meclisi başkanı Büke Okyay  faaliyet raporunu sundu.

Daha sonra geçen dönem kadın meclisi başkanı Büke Okyay  faaliyet raporunu sundu.
Ardından seçimlere geçildi. Kadın meclisi başkanlığına tek aday olarak talip olan Sevda Arslan kürsüye gelerek kendisini tanıttı.
Arslan Kadınların elinin değdiği her işte mutlak başarı olduğunu söyleyerek " Doğma büyüme  Maltepe Gülsuyu"luyum.  Maltepe de pek çok alanda  Sivil toplum kuruluşlarında çalışma gayreti gösterdim. Şimdi elimi taşın altına koyup kadın meclisi başkanlığına talibim. Kadınlar olarak bizlerin bilinci yüzyıllardır toprakta,tarımda,evde çalışarak emeğimizle,aklımızla vicdanımızla gelişmiştir. Bu gelişimin  sürmesi için varım"dedi.
Daha sonra Sevda Arslan açık oylama ile  oy birliğiyle kadın meclisi başkanlığına seçildi. Daha sonrada yürütme kurulu üyeleri seçildi.Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu  ise şu isimlerden oluşuyor:
Ayşe Zeynep Taşkent,Gonca Tekeli,Aysel Lüle,F.Gülay Öge,İnci Cengiz,Satı Fidan, Tijen Canayakın,Asiye Şahin,Nimet Gündağ,Sevgi Sevim Akgün,Sezen Sürmeli,Beyhan Akçadağ.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.