Maltepe Kent Konseyi'nin başkanı belli oldu

YEREL YÖNETİMLER 24.10.2021 - 20:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1002+ kez okundu.
 

Maltepe Kent Konseyi'nin başkanı belli oldu

Eray Aydın, 62'ye karşı 90 delegenin oyunu alarak Maltepe Kent Konseyi'nin yeni başkanı seçildi.
Maltepe Kent Konseyi'nin başkanı belli oldu Eray Aydın, 62'ye karşı 90 delegenin oyunu alarak Maltepe Kent Konseyi'nin yeni başkanı seçildi. Maltepe Kent Konseyi Olağan Genel Kurul toplantısını Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin Konferans salonunda gerçekleştirdi. Yoğun katılım olan toplantıda yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Geçmiş dönemde Maltepe Kent Konseyi Yönetime "En Genç" Ünvanı ile ilk Sıradan Giren, Maltepe yerel siyasetinin sevilen ve aktif ismi Eray Aydın başkan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Başkan ve yürütme kurulu üyelerinin seçimi öncesinde Kent Konseyi’nin Ziya Ünker katılımcılara 2019-2021 yılları arasındaki faaliyet raporunun sunumunu gerçekleştirdi.   Başkanlık seçiminde iki aday yarıştı, yürütme kuruluna 15 üye seçildi   Maltepe Kent Konseyi başkanlık seçiminde, Mevcut başkan Adem Kaya ile Eray Aydın yarıştı. En çok oyu alan Eray Aydın Maltepe Kent Konseyinin yeni dönem başkadenı seçildi. Başkanlık seçiminin ardından yürütme kurulu seçiminde ise yürütme kuruluna giren isimler Cansu Eren Duygu Bozoğlu Elmas Çarpar Erdal Can Eren Dağlayan Göktuğ Sağun Gözde Sazak Akın İsmail Polat Melek Köselerden Münire Altok Sevda Arslan Hafize Erol Tijen Canayakın   oldu. Maltepe Kent Konseyi’nin yeni dönem başkanı Eray Aydın, “Maltepe Kent Konseyinin yeni döneminin kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Yürütme kurulu üyelerimiz, meclis gruplarımız ve alt çalışma gruplarımız ile birlikte çok güzel çalışmalar ve projelere imza atacağımıza inanıyorum. Kent Konseyi  görevini yürüten Adem Kaya ve yürütme kuruluna emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi. Eray Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamada Maltepe Kent Konseyi 7. Olağan Seçimli Genel Kurulunda Maltepe Kent Konseyi Başkanlığına beni layık gören sevgili Genel Kurul Üyelerimize teşekkür ederim. Bu demokrasi şöleninde baba oğul edasıyla yarıştığım değerli büyüğüm, abim Adem Kaya 'ya teşekkür ediyoruz ve her zaman destekçimiz olacağından, bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacağından, yol göstereceğinden şüphemiz yoktur. Gençlik Meclisi ve Ana Kadame Yürütme Kurulu Üyeliği yaptığım 7 yıldır çeşitli görevlerde bulunduğum Maltepe Kent Konseyinde yapacağımız bütün proje ve etkinliklerde çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ile paydaşlık içerisinde bir bütün olarak ilçemiz için çalışacağız. Maltepemizin ihtiyaçlarını ve Kent Konseyinin görevlerinin bilincinde olarak Maltepe Kent Konseyimizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz. Çok yakında yeni projelerimiz ile Maltepemize hizmet vermeye başlayacağımızı duyuruyor, desteklerini esirgemeyen Maltepe halkına ve Genel Kurul Üyelerimize şahsım ve Yürütme Kurulum adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Eray Aydın, 62'ye karşı 90 delegenin oyunu alarak Maltepe Kent Konseyi'nin yeni başkanı seçildi.

Maltepe Kent Konseyi'nin başkanı belli oldu

Eray Aydın, 62'ye karşı 90 delegenin oyunu alarak Maltepe Kent Konseyi'nin yeni başkanı seçildi.

Maltepe Kent Konseyi Olağan Genel Kurul toplantısını Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin Konferans salonunda gerçekleştirdi. Yoğun katılım olan toplantıda yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Geçmiş dönemde Maltepe Kent Konseyi Yönetime "En Genç" Ünvanı ile ilk Sıradan Giren, Maltepe yerel siyasetinin sevilen ve aktif ismi Eray Aydın başkan seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Başkan ve yürütme kurulu üyelerinin seçimi öncesinde Kent Konseyi’nin Ziya Ünker katılımcılara 2019-2021 yılları arasındaki faaliyet raporunun sunumunu gerçekleştirdi.

 

Başkanlık seçiminde iki aday yarıştı, yürütme kuruluna 15 üye seçildi

  Maltepe Kent Konseyi başkanlık seçiminde, Mevcut başkan Adem Kaya ile Eray Aydın yarıştı. En çok oyu alan Eray Aydın Maltepe Kent Konseyinin yeni dönem başkadenı seçildi. Başkanlık seçiminin ardından yürütme kurulu seçiminde ise yürütme kuruluna giren isimler

Cansu Eren
Duygu Bozoğlu
Elmas Çarpar
Erdal Can
Eren Dağlayan
Göktuğ Sağun
Gözde Sazak Akın
İsmail Polat
Melek Köselerden
Münire Altok
Sevda Arslan
Hafize Erol
Tijen Canayakın
 

oldu.

Maltepe Kent Konseyi’nin yeni dönem başkanı Eray Aydın, “Maltepe Kent Konseyinin yeni döneminin kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Yürütme kurulu üyelerimiz, meclis gruplarımız ve alt çalışma gruplarımız ile birlikte çok güzel çalışmalar ve projelere imza atacağımıza inanıyorum. Kent Konseyi  görevini yürüten Adem Kaya ve yürütme kuruluna emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Eray Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamada

Maltepe Kent Konseyi 7. Olağan Seçimli Genel Kurulunda Maltepe Kent Konseyi Başkanlığına beni layık gören sevgili Genel Kurul Üyelerimize teşekkür ederim.
Bu demokrasi şöleninde baba oğul edasıyla yarıştığım değerli büyüğüm, abim Adem Kaya 'ya teşekkür ediyoruz ve her zaman destekçimiz olacağından, bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacağından, yol göstereceğinden şüphemiz yoktur.
Gençlik Meclisi ve Ana Kadame Yürütme Kurulu Üyeliği yaptığım 7 yıldır çeşitli görevlerde bulunduğum Maltepe Kent Konseyinde yapacağımız bütün proje ve etkinliklerde çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları ile paydaşlık içerisinde bir bütün olarak ilçemiz için çalışacağız.
Maltepemizin ihtiyaçlarını ve Kent Konseyinin görevlerinin bilincinde olarak Maltepe Kent Konseyimizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz.
Çok yakında yeni projelerimiz ile Maltepemize hizmet vermeye başlayacağımızı duyuruyor, desteklerini esirgemeyen Maltepe halkına ve Genel Kurul Üyelerimize şahsım ve Yürütme Kurulum adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.