Maltepe, kısıtlamanın 2'nci gününe de sessiz uyandı

MAHALLELERİMİZ 02.05.2020 - 11:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1687+ kez okundu.
 

Maltepe, kısıtlamanın 2'nci gününe de sessiz uyandı

Maltepe, kısıtlamanın 2'nci gününe de sessiz uyandı   Maltepe'de, sokağa çıkma kısıtlamasının 2'nci gününde sessizlik hakim oldu. Güneşli ve sıcak havaya rağmen vatandaşların kısıtlamaya uyduğu Maltepe, cadde ve meydanlar boş kaldı. Koronavirüsle mücadele kapsamında 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının 2'nci gününde, Maltepe'de cadde ve meydanlar sessizliğe büründü.  

Maltepe, kısıtlamanın 2'nci gününe de sessiz uyandı

 

Maltepe'de, sokağa çıkma kısıtlamasının 2'nci gününde sessizlik hakim oldu. Güneşli ve sıcak havaya rağmen vatandaşların kısıtlamaya uyduğu Maltepe, cadde ve meydanlar boş kaldı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının 2'nci gününde, Maltepe'de cadde ve meydanlar sessizliğe büründü.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.