Maltepe Kurban Bayramı’na hazır

YEREL YÖNETİMLER 30.07.2020 - 15:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2473+ kez okundu.
 

Maltepe Kurban Bayramı’na hazır

Maltepe Kurban Bayramı’na hazır Maltepe Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, 26 kurban satış ve kesim yerindeki çalışmalarını tamamladı, ibadethaneler ile merkezi lokasyonlarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Temizlik İşleri, Veteriner İşleri ve Zabıta ekiplerince ortak sürdürülecek çalışmalarda, kaçan kurbanların da yakalanmasına çalışılacak. Maltepe Kaymakamlığı ve Maltepe İlçe Müftülüğü tarafından oluşturulan Maltepe Kurban Hizmetleri Komisyonu’nca belirlenen kurban kesim ve satış alanlarına, Maltepe Belediyesi tarafından hizmet verilecek. Zabıta, Temizlik İşleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılacak çalışmalarla, 26 kurban kesim alanında, alanların temizliğinden, kaçan kurbanların yakalanmasına kadar bir dizi hizmet yürütülecek.   Çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 150 personelle 3 vardiya halinde ilçedeki rutin temizlik çalışmalarını gerçekleştireceği gibi kurbanlık alanlarda da temizlik ve gübreleme işlemlerini yapacak. 2 bin 300 sokak, 8 bine yakın konteynerde temizlik çalışması yapacak ve ibadethanelerde de dezenfekte işlemini Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce ortak yürütecek ekipler, kurban atıklarının toplanması ve sevkini de takip edecek. Rutin denetim çalışmalarına devam eden zabıta ekipleri de bayram boyunca kaçak hayvan kesimine müdahale edecek ve gelen şikayetlere göre işyerlerine denetim gerçekleştirilecek. Ayrıca korona dolayısıyla da Kaymakamlıkta kurulan 4 ayrı ekiple de, denetimlere devam edilecek.

Maltepe Kurban Bayramı’na hazır

Maltepe Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, 26 kurban satış ve kesim yerindeki çalışmalarını tamamladı, ibadethaneler ile merkezi lokasyonlarda temizlik çalışması gerçekleştirdi. Temizlik İşleri, Veteriner İşleri ve Zabıta ekiplerince ortak sürdürülecek çalışmalarda, kaçan kurbanların da yakalanmasına çalışılacak.

Maltepe Kaymakamlığı ve Maltepe İlçe Müftülüğü tarafından oluşturulan Maltepe Kurban Hizmetleri Komisyonu’nca belirlenen kurban kesim ve satış alanlarına, Maltepe Belediyesi tarafından hizmet verilecek. Zabıta, Temizlik İşleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılacak çalışmalarla, 26 kurban kesim alanında, alanların temizliğinden, kaçan kurbanların yakalanmasına kadar bir dizi hizmet yürütülecek.  

Çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaklaşık 150 personelle 3 vardiya halinde ilçedeki rutin temizlik çalışmalarını gerçekleştireceği gibi kurbanlık alanlarda da temizlik ve gübreleme işlemlerini yapacak. 2 bin 300 sokak, 8 bine yakın konteynerde temizlik çalışması yapacak ve ibadethanelerde de dezenfekte işlemini Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce ortak yürütecek ekipler, kurban atıklarının toplanması ve sevkini de takip edecek.

Rutin denetim çalışmalarına devam eden zabıta ekipleri de bayram boyunca kaçak hayvan kesimine müdahale edecek ve gelen şikayetlere göre işyerlerine denetim gerçekleştirilecek. Ayrıca korona dolayısıyla da Kaymakamlıkta kurulan 4 ayrı ekiple de, denetimlere devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.