Maltepe'li Sporcuların Başarısı

SPOR 24.07.2019 - 12:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1811+ kez okundu.
 

Maltepe'li Sporcuların Başarısı

Maltepe'li Sporcuların Başarısı Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Trabzon’da düzenlenen Spor Toto 1. Atletizm Ligi 1.Kademe müsabakalarında Maltepe Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü Atletizm takımımı İlk 8 takım arasına girmeyi başararak Final müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Spor Toto 1.Atletizm Ligi 1.Kademe ve Olimpik Deneme müsabakaları 20-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında Trabzon Söğütlü Atletizm Pisti’nde yapıldı. Müsabakalarda oldukça başarılı bir performans sergileyen Maltepe Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü Atletizm takımımı sporcularımız ilk sekiz takım arasına girerek final müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Yarışmalarda  Hakan Cemal KAYA U- 20 800 metre 1.   Cansu ÇAHAN 3000 metre Büyükler 1.  Derecesi 10:51.11     Tamer SAKAR U-18 800 metre 7.si oldular Maltepe Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü Atletizm takımımı 22 – 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Bursa’da yapılacak olan Süper Lige Çıkma müsabakalarında mücadele edecek. Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili; Trabzon’dan dereceyle dönerek Final müsabakalarına katılma hakkı kazanan sporcularımı ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Maltepe'li Sporcuların Başarısı

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Trabzon’da düzenlenen Spor Toto 1. Atletizm Ligi 1.Kademe müsabakalarında Maltepe Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü Atletizm takımımı İlk 8 takım arasına girmeyi başararak Final müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Spor Toto 1.Atletizm Ligi 1.Kademe ve Olimpik Deneme müsabakaları 20-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında Trabzon Söğütlü Atletizm Pisti’nde yapıldı.

Müsabakalarda oldukça başarılı bir performans sergileyen Maltepe Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü Atletizm takımımı sporcularımız ilk sekiz takım arasına girerek final müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Yarışmalarda 

Hakan Cemal KAYA U- 20 800 metre 1.  

Cansu ÇAHAN 3000 metre Büyükler 1.  Derecesi 10:51.11  
 
Tamer SAKAR U-18 800 metre 7.si oldular

Maltepe Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü Atletizm takımımı 22 – 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Bursa’da yapılacak olan Süper Lige Çıkma müsabakalarında mücadele edecek.

Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Sağbili; Trabzon’dan dereceyle dönerek Final müsabakalarına katılma hakkı kazanan sporcularımı ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.