MALTEPE MHP'DE KONGRE HEYECANI

SİYASİ PARTİLER 09.08.2020 - 23:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1960+ kez okundu.
 

MALTEPE MHP'DE KONGRE HEYECANI

MALTEPE MHP'DE KONGRE HEYECANI Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 16 Ağustos Pazar günü saat 10:00’da ilçe binasının açık alanında yapılacak Kongre kararı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Maltepe İlçe Başkanı  Ömer Lefzan, kongrenin Covid-19 tedbirleri kapsamında sadece hazirun listesindeki delegelerin katılımıyla yapılacağını söyledi. Lefzan’ın açıklamaları şöyle:  Değerli Maltepeliler,kıymetli Ülküdaşlarım; Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığımızın Olağan Kongresi 16 Ağustos Pazar günü saat 10:00’da ilçe binamızın açık alanında yapılacaktır. Dünyada ve ülkemizde malum olan Covid 19 salgını nedeni ile,bilim kurulunun görüşleri ile genel merkezimizin talimatları doğrultusunda, kongremiz sosyal mesafe kurallarına uyarak yapılacak olup ; Covid-19 tedbirlerinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin katılımıyla gerçekleşecektir. Kongremiz seyircisiz yapılacaktır ve sadece ilçe delegeleri katılım sağlayacaktır. Dualarını ve desteklerini esirgemeyen bütün Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Ömer LEFZAN Mhp Maltepe ilçe Başkanı

MALTEPE MHP'DE KONGRE HEYECANI

Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi 16 Ağustos Pazar günü saat 10:00’da ilçe binasının açık alanında yapılacak
Kongre kararı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Maltepe İlçe Başkanı  Ömer Lefzan, kongrenin Covid-19 tedbirleri kapsamında sadece hazirun listesindeki delegelerin katılımıyla yapılacağını söyledi. Lefzan’ın açıklamaları şöyle: 

Değerli Maltepeliler,kıymetli Ülküdaşlarım;
Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığımızın Olağan Kongresi 16 Ağustos Pazar günü saat 10:00’da ilçe binamızın açık alanında yapılacaktır.

Dünyada ve ülkemizde malum olan Covid 19 salgını nedeni ile,bilim kurulunun görüşleri ile genel merkezimizin talimatları doğrultusunda, kongremiz sosyal mesafe kurallarına uyarak yapılacak olup ; Covid-19 tedbirlerinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin katılımıyla gerçekleşecektir.
Kongremiz seyircisiz yapılacaktır ve sadece ilçe delegeleri katılım sağlayacaktır.

Dualarını ve desteklerini esirgemeyen bütün Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Ömer LEFZAN
Mhp Maltepe ilçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.