Maltepe'nin 2020 yılı bütçesi 488 milyon

EKONOMİ 10.10.2019 - 10:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 912+ kez okundu.
 

Maltepe'nin 2020 yılı bütçesi 488 milyon

Maltepe'nin 2020 yılı bütçesi 488 milyon  Maltepe Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Hizmet ve tasarruf odaklı olan bütçe, 488 milyon 267 bin TL olarak gerçekleştirildi. Bütçenin kabul edilmesinin ardından Belediye Başkanı Ali Kılıç, bütçenin hazırlanmasında görev alan herkese ve meclis üyelerine teşekkür ederek, “Yeni bütçemiz Maltepe’ye ve Maltepelilere hayırlı olsun” dedi. Maltepe Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 488 milyon 267 bin TL olarak kabul edildi. Maltepe Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Yusuf Koçhan Başkanlığında toplanan oturumda, 2020 Mali Yılı Performans programı görüşüldü. Meclis görüşmesinde Başkan Yardımcısı Canan Döner tarafından bütçe sunuldu. Döner, bütçenin kadın-erkek, çocuk, yaşlı-genç, engelli tüm vatandaşlara hizmet etmek için oluşturulduğunu söyledi. Üç yıl önce ekonomik krizi önceden öngören bir anlayışla, mali disiplinle bütçeyi oluşturduklarını belirten Döner, 2020 yılı bütçesinin kaynaklarının etkin şekilde kullanılacağı bir bütçe olacağını, borçlanma öngörülmeyeceğini kaydetti. Döner, 2020 yılında da her mahallede kreş açılmaya devam edeceğini, hizmetlerin aksamadan sunulacağını söyledi. Bütçenin sunulmasının ardından siyasi partilerin Meclis Grup Başkanvekilleri ile meclis üyeleri bütçe üzerine konuşma yaptı. Bütçe hakkındaki eleştiri ve önerilerin ardından bütçeye ilişkin maddeler ile bütçe kararnamesinin maddeleri, açık oylamayla oylandı. 2020 yılı performans Programı uygulaması ve takibi ile ilgili rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda 2020 yılı Performans Programı’nda 2020-2022 yılları için mal ve hizmet alımı, yatırımlar ve cari harcamalara yeterli kaynağın konulduğu oylamayla kabul edildi. "HİZMET BÜTÇESİ" Oylamanın sonrasında bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2020 bütçesinin hizmet bütçesi olduğuna dikkat çekerek, hizmetleri gerçekleştirerek yatırımlara geçeceklerini söyledi. Bütçenin Maltepe’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Kılıç, 2017 yılında ekonomik krizi görüp bütçelerinde tedbirleri aldıklarını ifade eden Kılıç, bütçeyi har vurup harman savurmadıkları, tedbirli davrandıkları için hizmetlerin aksamadığını, personel maaşlarının ödemelerinde sorun yaşanmadığını söyledi. Toplantıda Maltepe Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarına ait Stratejik Planı da kabul edildi. Bağlarbaşı Mahallesi Gülsuyu Sokak’ta bulunan Gülyolu Parkı’na da Gazeteci Ahmet Tükek Parkı ismi verildi. 

Maltepe'nin 2020 yılı bütçesi 488 milyon 

Maltepe Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi oy çokluğuyla kabul edildi. Hizmet ve tasarruf odaklı olan bütçe, 488 milyon 267 bin TL olarak gerçekleştirildi. Bütçenin kabul edilmesinin ardından Belediye Başkanı Ali Kılıç, bütçenin hazırlanmasında görev alan herkese ve meclis üyelerine teşekkür ederek, “Yeni bütçemiz Maltepe’ye ve Maltepelilere hayırlı olsun” dedi.

Maltepe Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 488 milyon 267 bin TL olarak kabul edildi. Maltepe Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Yusuf Koçhan Başkanlığında toplanan oturumda, 2020 Mali Yılı Performans programı görüşüldü. Meclis görüşmesinde Başkan Yardımcısı Canan Döner tarafından bütçe sunuldu. Döner, bütçenin kadın-erkek, çocuk, yaşlı-genç, engelli tüm vatandaşlara hizmet etmek için oluşturulduğunu söyledi. Üç yıl önce ekonomik krizi önceden öngören bir anlayışla, mali disiplinle bütçeyi oluşturduklarını belirten Döner, 2020 yılı bütçesinin kaynaklarının etkin şekilde kullanılacağı bir bütçe olacağını, borçlanma öngörülmeyeceğini kaydetti. Döner, 2020 yılında da her mahallede kreş açılmaya devam edeceğini, hizmetlerin aksamadan sunulacağını söyledi. Bütçenin sunulmasının ardından siyasi partilerin Meclis Grup Başkanvekilleri ile meclis üyeleri bütçe üzerine konuşma yaptı. Bütçe hakkındaki eleştiri ve önerilerin ardından bütçeye ilişkin maddeler ile bütçe kararnamesinin maddeleri, açık oylamayla oylandı. 2020 yılı performans Programı uygulaması ve takibi ile ilgili rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda 2020 yılı Performans Programı’nda 2020-2022 yılları için mal ve hizmet alımı, yatırımlar ve cari harcamalara yeterli kaynağın konulduğu oylamayla kabul edildi.

"HİZMET BÜTÇESİ"

Oylamanın sonrasında bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2020 bütçesinin hizmet bütçesi olduğuna dikkat çekerek, hizmetleri gerçekleştirerek yatırımlara geçeceklerini söyledi. Bütçenin Maltepe’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Kılıç, 2017 yılında ekonomik krizi görüp bütçelerinde tedbirleri aldıklarını ifade eden Kılıç, bütçeyi har vurup harman savurmadıkları, tedbirli davrandıkları için hizmetlerin aksamadığını, personel maaşlarının ödemelerinde sorun yaşanmadığını söyledi.


Toplantıda Maltepe Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarına ait Stratejik Planı da kabul edildi. Bağlarbaşı Mahallesi Gülsuyu Sokak’ta bulunan Gülyolu Parkı’na da Gazeteci Ahmet Tükek Parkı ismi verildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.