Maltepe'nin göbeğinde akılalmaz manzara

MAHALLELERİMİZ 27.01.2021 - 22:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1838+ kez okundu.
 

Maltepe'nin göbeğinde akılalmaz manzara

Bina askıda kaldı, 3 apartman boşaltıldı... İstanbul'un Maltepe ilçesinde izinsiz yıkım işlemine başlanan binaya zabıtalar müdahale etti. Binanın yıkımı durdurulurken, ekipler tedbir almadan bölgeden ayrıldı.
Maltepe'nin göbeğinde akılalmaz manzara Bina askıda kaldı, 3 apartman boşaltıldı... İstanbul'un Maltepe ilçesinde izinsiz yıkım işlemine başlanan binaya zabıtalar müdahale etti. Binanın yıkımı durdurulurken, ekipler tedbir almadan bölgeden ayrıldı. Askıda kalan binadan fırtına ile birçok parça çevreye uçuşmaya başladı. Mahalle ayağa kalkarken, ekipler bölgeye sevk edildi. 3 apartman boşaltıldı. Maltepe'de yaklaşık bir ay önce boşaltılan 9 katlı bir binanın dün sabah yıkımına başlandı. İddiaya göre yetkililere haber vermeden başlanan yıkıma dün akşam saatlerinde ara verildi. Çevrede herhangi bir önlem alınmadan bırakılan binadan kopan parçalar çevre binalarda oturanlarda büyük paniğe neden oldu. YIKIM EKİBİ HERHANGİ BİR TEDBİR ALMADAN YIKIM ALANINDAN AYRILDI Bağlarbaşı Mahallesi Hayrullah Sokak üzerinde bulunan 10 katlı bir bina için yaklaşık bir ay önce oturulamaz raporu alınarak boşaltıldı. Dün sabah saatlerinde o binanın yıkımına başlandı. Ancak çevredeki diğer binalarda oturan vatandaşların iddiasına göre yetkililere haber verilmeden ve herhangi bir tedbir alınmadan başlanan yıkıma dün akşam saatlerinde ara verildi. Yıkım işlemini yapanlar yarın sabah devam etmek üzere binanın etrafında herhangi bir önlem almadan bırakıp gitti. İddiaya göre yıkım ekibi ayrıldıktan sonra binadan kopan parçalar düşmeye başladı. Bunun üzerine çevredeki binalarda oturan vatandaşlar polise haber verdi. ÇEVREDEKİ ÜÇ BİNA BOŞALTILDI Haber verilmesi üzerine olay polis, zabıta ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve zabıta ekipleri yıkımı yarım kalan binanın etrafında güvenlik önlemi aldı. Binanın yıkılması durumunda zarar verme ihtimali olan üç binada oturanlar tedbir amaçlı olarak tahliye edildi. Binanın yıkımına sabah tekrar başlanacağı öğrenildi.
Bina askıda kaldı, 3 apartman boşaltıldı... İstanbul'un Maltepe ilçesinde izinsiz yıkım işlemine başlanan binaya zabıtalar müdahale etti. Binanın yıkımı durdurulurken, ekipler tedbir almadan bölgeden ayrıldı.

Maltepe'nin göbeğinde akılalmaz manzara

Bina askıda kaldı, 3 apartman boşaltıldı...

İstanbul'un Maltepe ilçesinde izinsiz yıkım işlemine başlanan binaya zabıtalar müdahale etti. Binanın yıkımı durdurulurken, ekipler tedbir almadan bölgeden ayrıldı. Askıda kalan binadan fırtına ile birçok parça çevreye uçuşmaya başladı. Mahalle ayağa kalkarken, ekipler bölgeye sevk edildi. 3 apartman boşaltıldı.

Maltepe'de yaklaşık bir ay önce boşaltılan 9 katlı bir binanın dün sabah yıkımına başlandı. İddiaya göre yetkililere haber vermeden başlanan yıkıma dün akşam saatlerinde ara verildi. Çevrede herhangi bir önlem alınmadan bırakılan binadan kopan parçalar çevre binalarda oturanlarda büyük paniğe neden oldu.

YIKIM EKİBİ HERHANGİ BİR TEDBİR ALMADAN YIKIM ALANINDAN AYRILDI

Bağlarbaşı Mahallesi Hayrullah Sokak üzerinde bulunan 10 katlı bir bina için yaklaşık bir ay önce oturulamaz raporu alınarak boşaltıldı. Dün sabah saatlerinde o binanın yıkımına başlandı. Ancak çevredeki diğer binalarda oturan vatandaşların iddiasına göre yetkililere haber verilmeden ve herhangi bir tedbir alınmadan başlanan yıkıma dün akşam saatlerinde ara verildi.

Yıkım işlemini yapanlar yarın sabah devam etmek üzere binanın etrafında herhangi bir önlem almadan bırakıp gitti. İddiaya göre yıkım ekibi ayrıldıktan sonra binadan kopan parçalar düşmeye başladı. Bunun üzerine çevredeki binalarda oturan vatandaşlar polise haber verdi.

ÇEVREDEKİ ÜÇ BİNA BOŞALTILDI

Haber verilmesi üzerine olay polis, zabıta ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve zabıta ekipleri yıkımı yarım kalan binanın etrafında güvenlik önlemi aldı. Binanın yıkılması durumunda zarar verme ihtimali olan üç binada oturanlar tedbir amaçlı olarak tahliye edildi. Binanın yıkımına sabah tekrar başlanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.