Maltepe, Rize Fındıklı ile kardeş oluyor

BELEDİYE 11.06.2019 - 08:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1121+ kez okundu.
 

Maltepe, Rize Fındıklı ile kardeş oluyor

Maltepe, Rize Fındıklı ile kardeş oluyor Maltepe Belediye Meclisi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Rize Fındıklı ilçesi ile kardeş belediye olunması noktasındaki teklifinin Hukuk Komisyonu’na havale edilmesine oybirliğiyle karar verdi.  Maltepe Belediye Meclisi, Meclis 1. Başkanvekili Yusuf Koçhan başkanlığında toplandı. Gündeme dair 10 maddenin görüşülüp hukuk ve imar komisyonlarına havale edildiği toplantıda, bütün siyasi partiler tarafından geçmiş Ramazan Bayramı kutlandı ve iyi dilek temennilerinde bulunuldu.   Gündemde yer alan Feyzullah Mahallesi Dilekli Sokak’ta bulunan ve Barış Manço Parkı olarak bilinen parka Barış Manço isminin verilmesi yönündeki teklif oybirliğiyle Hukuk Komisyonu’na sevk edilirken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Rize Fındıklı ilçesi ile kardeş belediye olunması noktasındaki teklifinin de Hukuk Komisyonu’na havale edilmesine oybirliğiyle karar verildi.  Gündem dışı yapılan konuşmaların ardından Meclis’in bir sonraki toplantısının 12 Haziran Çarşamba günü yapılmasına karar verilerek oturum kapatıldı. 

Maltepe, Rize Fındıklı ile kardeş oluyor

Maltepe Belediye Meclisi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Rize Fındıklı ilçesi ile kardeş belediye olunması noktasındaki teklifinin Hukuk Komisyonu’na havale edilmesine oybirliğiyle karar verdi. 

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis 1. Başkanvekili Yusuf Koçhan başkanlığında toplandı. Gündeme dair 10 maddenin görüşülüp hukuk ve imar komisyonlarına havale edildiği toplantıda, bütün siyasi partiler tarafından geçmiş Ramazan Bayramı kutlandı ve iyi dilek temennilerinde bulunuldu.
 
Gündemde yer alan Feyzullah Mahallesi Dilekli Sokak’ta bulunan ve Barış Manço Parkı olarak bilinen parka Barış Manço isminin verilmesi yönündeki teklif oybirliğiyle Hukuk Komisyonu’na sevk edilirken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Rize Fındıklı ilçesi ile kardeş belediye olunması noktasındaki teklifinin de Hukuk Komisyonu’na havale edilmesine oybirliğiyle karar verildi. 

Gündem dışı yapılan konuşmaların ardından Meclis’in bir sonraki toplantısının 12 Haziran Çarşamba günü yapılmasına karar verilerek oturum kapatıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.