Maltepe Rizeliler Derneğinden Barış Pınarı Harekatına destek

GÜNDEM 11.10.2019 - 09:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1289+ kez okundu.
 

Maltepe Rizeliler Derneğinden Barış Pınarı Harekatına destek

Maltepe Rizeliler Derneğinden Barış Pınarı Harekatına destek Maltepe Rizeliler Derneği  Başkanı Yılmaz Erten Kotil, dün başlatılan Barış Pınarı Harekatına Maltepe Rizeliler Derneği   olarak destek verdiklerini belirtti. Maltepe Rizeliler Derneği olarak olarak sınırlarımızın güvenliğini sağlamak, terör örgütlerinin sınırlarımızda yuvalanmasını engellemek adına başlatılan BARIŞ PINARI HAREKATI’nı koşulsuz destekliyor, ordumuzun başarısı için dua ediyor,harekata katılan tüm mehmetçiklere başarı ve kolaylıklar diliyoruz. Yılmaz ERTEN Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı   

Maltepe Rizeliler Derneğinden Barış Pınarı Harekatına destek

Maltepe Rizeliler Derneği  Başkanı Yılmaz Erten Kotil, dün başlatılan Barış Pınarı Harekatına Maltepe Rizeliler Derneği   olarak destek verdiklerini belirtti.

Maltepe Rizeliler Derneği olarak olarak sınırlarımızın güvenliğini sağlamak, terör örgütlerinin sınırlarımızda yuvalanmasını engellemek adına başlatılan BARIŞ PINARI HAREKATI’nı koşulsuz destekliyor, ordumuzun başarısı için dua ediyor,harekata katılan tüm mehmetçiklere başarı ve kolaylıklar diliyoruz.

Yılmaz ERTEN
Maltepe Rizeliler Derneği Başkanı

  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.