Maltepe sahilinde Karadeniz tanıtım günleri

YEREL YÖNETİMLER 20.10.2021 - 01:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2256+ kez okundu.
 

Maltepe sahilinde Karadeniz tanıtım günleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda yapılacak olan Karadeniz tanıtım günleri için tüm eksikleri tamamladı.
Maltepe sahilinde Karadeniz tanıtım günleri  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda yapılacak olan Karadeniz tanıtım günleri için tüm eksikleri tamamladı.   21 Ekim 24 Maltepe etkinlik alanında 1 Karadeniz tanıtım günleri yapılıcak . İBB'nin katkıları ile  ''KARKON'' Karadeniz konfederasyonu  ''MARKAFED'' Marmara Karadenizliler federasyonu öncülüğünde 30 STK'nın  güç birliği ile Resmi açılış 21 Ekim Perşembe saat 18 00'de olacak . Karadeniz'in zengin tarihi, dünya literatürüne girmiş doğası ve yöresel ürünleri sergilenecek. Tanıtım günleri, 24 Ekim Pazar günü sona erecek.Belediyeler ve bazı kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları ve turizm işletmeleri tarafından da desteklenen etkinlikte yöresel ürün stantları kurularak ziyaretçilere yöresel tatlarla birlikte çeşitli konserler, halkoyunları gösterileri gibi eğlenceli aktiviteler sunulacak.   KARADENİZ TANITIM GÜNLERİ PROGRAMI 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 18:00’de açılış yapılacak.  18:20’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı olacak.  19:00’da açılış konuşmaları yapılacak.   19:30’da  Resul Dindar konseri olacak. İBB himayesinde düzenlenen Karadeniz günleri kapsamında  Karadeniz'in    turizm ve mutfağının tanıtılması planlanıyor. Etkinlik kapsamında çok sayıda eğlenceler düzenlenecek.  Karadeniz'in    kültürüne meraklı çok sayıda vatandaşın etkinlikleri takip etmesi bekleniyor.  KaradenizTanıtım Günleri kapsamında  Karadeniz’in il,ilçe ve  sivil toplum kuruluşlarının içerisinde olduğu tanıtımlarla kentin özelliklerini ve kültürel değerlerini İstanbul’a taşıyacak. Karadeniz   tanıtım günleri 1. kez Maltepe’de düzenlenecek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda yapılacak olan Karadeniz tanıtım günleri için tüm eksikleri tamamladı.

Maltepe sahilinde Karadeniz tanıtım günleri

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda yapılacak olan Karadeniz tanıtım günleri için tüm eksikleri tamamladı. 

 21 Ekim 24 Maltepe etkinlik alanında 1 Karadeniz tanıtım günleri yapılıcak . İBB'nin katkıları ile  ''KARKON'' Karadeniz konfederasyonu  ''MARKAFED'' Marmara Karadenizliler federasyonu öncülüğünde 30 STK'nın  güç birliği ile Resmi açılış 21 Ekim Perşembe saat 18 00'de olacak .
Karadeniz'in zengin tarihi, dünya literatürüne girmiş doğası ve yöresel ürünleri sergilenecek. Tanıtım günleri, 24 Ekim Pazar günü sona erecek.Belediyeler ve bazı kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları ve turizm işletmeleri tarafından da desteklenen etkinlikte yöresel ürün stantları kurularak ziyaretçilere yöresel tatlarla birlikte çeşitli konserler, halkoyunları gösterileri gibi eğlenceli aktiviteler sunulacak.
 

KARADENİZ TANITIM GÜNLERİ PROGRAMI

  • 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 18:00’de açılış yapılacak. 
  • 18:20’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı olacak. 
  • 19:00’da açılış konuşmaları yapılacak. 
  •  19:30’da  Resul Dindar konseri olacak.
  • İBB himayesinde düzenlenen Karadeniz günleri kapsamında  Karadeniz'in    turizm ve mutfağının tanıtılması planlanıyor. Etkinlik kapsamında çok sayıda eğlenceler düzenlenecek.  Karadeniz'in    kültürüne meraklı çok sayıda vatandaşın etkinlikleri takip etmesi bekleniyor.  KaradenizTanıtım Günleri kapsamında  Karadeniz’in il,ilçe ve  sivil toplum kuruluşlarının içerisinde olduğu tanıtımlarla kentin özelliklerini ve kültürel değerlerini İstanbul’a taşıyacak. Karadeniz   tanıtım günleri 1. kez Maltepe’de düzenlenecek
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.