Maltepe Şehidimiz Var

MAHALLELERİMİZ 29.05.2019 - 18:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1371+ kez okundu.
 

Maltepe Şehidimiz Var

    Maltepe Şehidimiz Var    Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde başlatılan Pençe Harekâtı kapsamında, PKK’lı bölücü teröristler tarafından bölgeye önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda yaralanan 2 kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu." denildi.   Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama sonrası Pençe Harekâtı kapsamında şehit olan Üsteğmen Raşit Aydın Aydın'dır Maltepe Zümrütevler mahallesi Tülin Caddesi No:71'de ikamet eden Giresun Espiyeli Seyid Aydın'ın oğlu Üsteğmen Raşit Aydın'dır   Maltepelileri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" .  

 

 

Maltepe Şehidimiz Var 

 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde başlatılan Pençe Harekâtı kapsamında, PKK’lı bölücü teröristler tarafından bölgeye önceden yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucunda yaralanan 2 kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu." denildi.

 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama sonrası Pençe Harekâtı kapsamında şehit olan Üsteğmen Raşit Aydın Aydın'dır Maltepe Zümrütevler mahallesi Tülin Caddesi No:71'de ikamet eden Giresun Espiyeli Seyid Aydın'ın oğlu Üsteğmen Raşit Aydın'dır

 
Maltepelileri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" .  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.