Maltepe sessizliğe büründü! Her yer boş kaldı

GÜNDEM 03.05.2020 - 12:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2456+ kez okundu.
 

Maltepe sessizliğe büründü! Her yer boş kaldı

  Maltepe sessizliğe büründü! Her yer boş kaldı   Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında ilan edilen 3 günlük sokağa çıkma yasağı bu gece 23.59'da sona eriyor. Yasağın son gününde Maltepe'de cadde, meydan, park ve sahiller boş kaldı. İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında 31 ilde uyguladığı 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde İstanbul Maltepe'de cadde, meydan, park ve sahiller boş kaldı.   Polis, kent genelinde denetim yaparken, Maltepe belediyesi ekipleri sokak canlılarını unutmadı ve boşalan yollarda çalışmalarını sürdürdü.    Maltepe'de, İçişleri Bakanlığının genelgesi dışında kalan iş yerlerinin kapalı olduğu görüldü. Maltepe'de Atatürk Meydanı, Maltepe Sahili, Beşçeşmeler Meydanı Atatürk ve Bağdat Caddesi'nin de sakin olduğu görüldü.   

 

Maltepe sessizliğe büründü! Her yer boş kaldı

 

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında ilan edilen 3 günlük sokağa çıkma yasağı bu gece 23.59'da sona eriyor. Yasağın son gününde Maltepe'de cadde, meydan, park ve sahiller boş kaldı.

İçişleri Bakanlığının yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında 31 ilde uyguladığı 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde İstanbul Maltepe'de cadde, meydan, park ve sahiller boş kaldı.  

Polis, kent genelinde denetim yaparken, Maltepe belediyesi ekipleri sokak canlılarını unutmadı ve boşalan yollarda çalışmalarını sürdürdü. 

 

Maltepe'de, İçişleri Bakanlığının genelgesi dışında kalan iş yerlerinin kapalı olduğu görüldü.

Maltepe'de Atatürk Meydanı, Maltepe Sahili, Beşçeşmeler Meydanı Atatürk ve Bağdat Caddesi'nin de sakin olduğu görüldü. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.