Maltepe sokağa çıkma kısıtlamasının ardından sessizliğe büründü

POLİS & ADLİYE 29.11.2020 - 05:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1440+ kez okundu.
 

Maltepe sokağa çıkma kısıtlamasının ardından sessizliğe büründü

Maltepe sokağa çıkma kısıtlamasının ardından sessizliğe büründü Maltepe'de'de koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 20.00 itibarıyla başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci haftasında ilçenin en kalabalık cadde ve meydanları sessizliğe büründü. İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan ve valiliklere gönderilen kararlar doğrultusunda saat 20.00 itibarıyla sokağa çıkma kısıtlaması başladı Bu kapsamda yurt genelinde olduğu gibi, kısıtlamanın ikinci haftasında Maltepe'de de saat 20.00'den yarın saat 10.00'a kadar, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. İlçenin en işlek caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde, Maltepe ve Beşçeşmeler meydanlarında vatandaşların kısıtlamaya uyduğu görülürken, polis ekipleri Maltepe'de birçok noktasında alınan tedbirlere uyulması için denetim yaptı.   Sabah 10.00'da sona erip 20.00'de tekrar başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması 30 Kasım Pazartesi 05.00'de sona erecek.

Maltepe sokağa çıkma kısıtlamasının ardından sessizliğe büründü

Maltepe'de'de koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 20.00 itibarıyla başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci haftasında ilçenin en kalabalık cadde ve meydanları sessizliğe büründü.

İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan ve valiliklere gönderilen kararlar doğrultusunda saat 20.00 itibarıyla sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Bu kapsamda yurt genelinde olduğu gibi, kısıtlamanın ikinci haftasında Maltepe'de de saat 20.00'den yarın saat 10.00'a kadar, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.

İlçenin en işlek caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi'nde, Maltepe ve Beşçeşmeler meydanlarında vatandaşların kısıtlamaya uyduğu görülürken, polis ekipleri Maltepe'de birçok noktasında alınan tedbirlere uyulması için denetim yaptı.   Sabah 10.00'da sona erip 20.00'de tekrar başlayacak olan sokağa çıkma kısıtlaması 30 Kasım Pazartesi 05.00'de sona erecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.