MALTEPE YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ SELÇUK ALDEMİR KİMDİR ?

POLİS & ADLİYE 22.10.2019 - 11:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 3390+ kez okundu.
 

MALTEPE YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ SELÇUK ALDEMİR KİMDİR ?

MALTEPE YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ SELÇUK ALDEMİR KİMDİR ? Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi kapsamında Maltepe ilçe emniyet müdürü değişti. Maltepe Emniyet Müdürlüğüne Efkan Korkmaz yerine,  İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Aldemir atandı. İşte Maltepe’nin yeni Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir SELÇUK ALDEMİR KİMDİR? 1973 Niğde doğumludur. 1996-2000 yılları arasında Başbakanlık Koruma Şube Müdürlüğünde komiser yardımcısı rütbesi ile yakın koruma olarak çalıştı. 2000-2010 yılları arasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Başkomiser ve Emniyet Amiri rütbesi ile Dikmen Karakol Amiri. Çankaya ve Yeni Mahalle İlçe Asayiş Büro Amiri ve Ankara Asayiş Şube Cinayet Gasp Büro Amiri olarak görev yaptı. 2010-2017 yılları arasında Rize Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Trafik ve Asayiş Müdürlüğü olmak üzere birçok şubede müdürlük yaptı. 2017 yılında Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğünde çalıştıktan sonra 2018 yılında İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen görev değişiklikleri sonrasında 21 Ekim 2019 tarihinde Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

MALTEPE YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ SELÇUK ALDEMİR KİMDİR ?

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi kapsamında Maltepe ilçe emniyet müdürü değişti. Maltepe Emniyet Müdürlüğüne Efkan Korkmaz yerine,  İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Aldemir atandı. İşte Maltepe’nin yeni Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir

SELÇUK ALDEMİR KİMDİR?

1973 Niğde doğumludur. 1996-2000 yılları arasında Başbakanlık Koruma Şube Müdürlüğünde komiser yardımcısı rütbesi ile yakın koruma olarak çalıştı.

2000-2010 yılları arasında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Başkomiser ve Emniyet Amiri rütbesi ile Dikmen Karakol Amiri.

Çankaya ve Yeni Mahalle İlçe Asayiş Büro Amiri ve Ankara Asayiş Şube Cinayet Gasp Büro Amiri olarak görev yaptı.

2010-2017 yılları arasında Rize Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Trafik ve Asayiş Müdürlüğü olmak üzere birçok şubede müdürlük yaptı.

2017 yılında Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğünde çalıştıktan sonra 2018 yılında İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen görev değişiklikleri sonrasında 21 Ekim 2019 tarihinde Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.