MALTEPE ZÜMRÜTEVLER'DE ESKİ KOCA DEHŞETİ

POLİS & ADLİYE 01.07.2020 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2068+ kez okundu.
 

MALTEPE ZÜMRÜTEVLER'DE ESKİ KOCA DEHŞETİ

MALTEPE ZÜMRÜTEVLER'DE ESKİ KOCA DEHŞETİ Maltepe'de boşandığı kocası tarafından sokakta ortasından kurşun yağmuruna tutulan kadın ağır yaralandı. Olay, Zümrütevler Mahallesi Cüneyt Sokak No 119'da saat 10.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Velayeti babada olan çocuklarını icra yoluyla görmeye gelen kadın  çoçukların anneyle gitmek istememesinden dolayı ağlamaya başladılar bu arada kadın ile kocası arasında tartışma çıktı. Sokakta birbirlerini itişmeye varan kavga ile başlayan olay eski koca Murat Y. silahla ateş etmeye başladı. Vücuduna 4 kurşun yerlerine kurşun isabet eden kadın ağır bir şekilde yaralandı.  Ağır yaralı kadın tesadüfen yoldan geçen nakil ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Polisin saldırganı arama çalışmaları devam ediyor.

MALTEPE ZÜMRÜTEVLER'DE ESKİ KOCA DEHŞETİ

Maltepe'de boşandığı kocası tarafından sokakta ortasından kurşun yağmuruna tutulan kadın ağır yaralandı.

Olay, Zümrütevler Mahallesi Cüneyt Sokak No 119'da saat 10.45 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Velayeti babada olan çocuklarını icra yoluyla görmeye gelen kadın  çoçukların anneyle gitmek istememesinden dolayı ağlamaya başladılar bu arada kadın ile kocası arasında tartışma çıktı.

Sokakta birbirlerini itişmeye varan kavga ile başlayan olay eski koca Murat Y. silahla ateş etmeye başladı. Vücuduna 4 kurşun yerlerine kurşun isabet eden kadın ağır bir şekilde yaralandı. 

Ağır yaralı kadın tesadüfen yoldan geçen nakil ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Polisin saldırganı arama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.