Maltepeli kadınlara 'KADES' ve akıllı telefon semineri

KADIN 03.12.2021 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2164+ kez okundu.
 

Maltepeli kadınlara 'KADES' ve akıllı telefon semineri

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü
Maltepeli kadınlara 'KADES'  ve akıllı telefon semineri  Maltepe Belediyesi, kadınlara yönelik “akıllı telefon kullanımı eğitimi” düzenledi. Şiddete uğrayan kadınların kullanacağı KADES uygulamasından, pandeminin hayatımıza soktuğu HES kodunun nasıl alınıp kullanılacağına dair birçok konu deneyimli uzmanlarca anlatıldı. Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kendisine bağlı Başıbüyük Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde yaklaşık 50 kadına “akıllı telefon kullanımı eğitimi” verdi. Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya mecralarının kullanımı, şiddete uğrayan kadınların kullanacağı KADES uygulamasına kayıt ve uygulamanın kullanımı, pandeminin hayatımıza soktuğu HES kodunun nasıl alınacağı, e-devlet uygulamasına nasıl kayıt olunacağı ve üzerinden yapılan işlemlerle bu uygulamaların nasıl indirileceği katılanlara uygulamalı olarak anlatıldı. Maltepe Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Adem Tosun tarafından verilen eğitimde katılımcılardan gelen sorular da cevaplandırıldı.
Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü

Maltepeli kadınlara 'KADES'  ve akıllı telefon semineri 

Maltepe Belediyesi, kadınlara yönelik “akıllı telefon kullanımı eğitimi” düzenledi. Şiddete uğrayan kadınların kullanacağı KADES uygulamasından, pandeminin hayatımıza soktuğu HES kodunun nasıl alınıp kullanılacağına dair birçok konu deneyimli uzmanlarca anlatıldı.

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kendisine bağlı Başıbüyük Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde yaklaşık 50 kadına “akıllı telefon kullanımı eğitimi” verdi. Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya mecralarının kullanımı, şiddete uğrayan kadınların kullanacağı KADES uygulamasına kayıt ve uygulamanın kullanımı, pandeminin hayatımıza soktuğu HES kodunun nasıl alınacağı, e-devlet uygulamasına nasıl kayıt olunacağı ve üzerinden yapılan işlemlerle bu uygulamaların nasıl indirileceği katılanlara uygulamalı olarak anlatıldı.

Maltepe Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü personeli Adem Tosun tarafından verilen eğitimde katılımcılardan gelen sorular da cevaplandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.