Maltepeli Kadınlara Maltepe Belediyesinden Bayram Müjdesi

MAHALLELERİMİZ 27.05.2019 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1832+ kez okundu.
 

Maltepeli Kadınlara Maltepe Belediyesinden Bayram Müjdesi

Maltepeli kadınlara bayram gibi müjdemiz var!
Maltepeli Kadınlara Maltepe Belediyesinden Bayram Müjdesi   Maltepeli kadınlara bayram gibi müjdemiz var! Her yaz geleneksel hale getirdiğimiz Ücretsiz Boğaz Turlarımız başlıyor. 11-21 Haziran tarihleri arasında yapılacak turlara davetlisiniz... Maltepe Belediyesi tarafından kadınlar için özel olarak düzenlenen Boğaz turları, 600 kadının katılımıyla başlıyor. 11 Haziran’da yapılacak ilk boğaz turuna Bağlarbaşı ve Zümrütevler Mahallesi sakinleri katılacak. Turlarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bütün kadınlarımızı her yaz geleneksel hale getirdiğimiz Ücretsiz Boğaz Turlarımız başlıyor. 11-21 Haziran tarihleri arasında yapılacak turlara davetlisiniz” dedi.  
Maltepeli kadınlara bayram gibi müjdemiz var!
Maltepeli Kadınlara Maltepe Belediyesinden Bayram Müjdesi
 

Maltepeli kadınlara bayram gibi müjdemiz var!

Her yaz geleneksel hale getirdiğimiz Ücretsiz Boğaz Turlarımız başlıyor. 11-21 Haziran tarihleri arasında yapılacak turlara davetlisiniz...

Maltepe Belediyesi tarafından kadınlar için özel olarak düzenlenen Boğaz turları, 600 kadının katılımıyla başlıyor. 11 Haziran’da yapılacak ilk boğaz turuna Bağlarbaşı ve Zümrütevler Mahallesi sakinleri katılacak. Turlarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bütün kadınlarımızı her yaz geleneksel hale getirdiğimiz Ücretsiz Boğaz Turlarımız başlıyor. 11-21 Haziran tarihleri arasında yapılacak turlara davetlisiniz” dedi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.